cytat z dnia 9 lutego 2020 17:57 przez adrian715Viking - Arendal BTTS @1,7
cytat z dnia 9 lutego 2020 19:33 przez wscRemis w meczu Bayernu @2
Predzej Lipsk wciśnie niż Bayern dzisiaj wygra
cytat z dnia 9 lutego 2020 18:26 przez kropson1988Spróbuję delikatnie RB Lipsk x2 @2,95 Betsafe.
cytat z dnia 9 lutego 2020 18:37 przez arquisekOver 2,5 w Monachium @ 1,90
cytat z dnia 9 lutego 2020 21:45 przez wscMilan prowadzi już 2-0 powiem wam, że sam już nie wiem co myśleć nt naszego Krzysia Piątka ale niestety fakty są takie że odkąd odszedł a przyszedł Zlatan Milan nie przegrał spotkania ba nawet lepiej bo wygrywa wszystko wysokie prawdopodobieństwo iż wygra i Derby Mediolanu i niestety to wszystko rzutuje na obraz grę naszego rodaka.. Lewandowski udzielił wywiadu nt transferu Krzysia do Berlinu, że nawet nie zadzwonił i nie zapytał o sytuację w Hercie co też moim zdaniem popełnił tutaj błąd bo co jak co ale Lewy już gra wystarczająco długo w Bundeslidze i na pewno wiedział jak wygląda gra Herthy w tym sezonie..
Wczorajszy mecz u siebie z Mainz i sroga porażka u siebie i ta niemoc Piątka w spotkaniu jeżeli to można tak nazwać? Piątek oddał może 1 strzał w meczu i to dopiero sam gdy dostał piłkę i podszedł pod pole 16m..
Nie szukam żadnych teorii spiskowych bo wiadomo że mamy niedługo wielka imprezę sportowa z udziałem naszych reprezentantów, ale czy nie wydaje wam się Panowie że transfer do Berlina to ucieczka przed czymś? Nie zupełnie w odnalezieniu formy lecz widać z daleka ze chyba ktoś nim źle kieruję takie moje obiektywistyczne zdanie nt tego całego zamieszania wokół Piątka.
cytat z dnia 9 lutego 2020 21:54 przez neutralny@wsc coś w tym jest, ale absolutnie nie zwalałbym całej winy na Krzyśka, bo on ostatnie dwa miesiące nie grał wszystkiego. Grali Leao, czy Rebić, a wyniki Milanu nadal były mizerne. Przyszedł Ibra, wielki autorytet dla wielu i po prostu zaczęli grać, tak jak potrafią, choć moim zdaniem to też do czasu.
Z tym wyborem też masz rację, ale powinniśmy dać czas zarówno Piątkowi, jak i Hercie. Nawet, jak tej drużynie nie pójdzie, a nasz napastnik strzeli kilka goli to na następny sezon zostanie w Bundeslidze, choć moim zdaniem to nie zawodnik na czołówkę tej ligi.