>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [92]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Obejrzałem właśnie cyrk pt. Wisła P vs Cracovia, wobec czego chciałem odszczekać poranne kalumnie (jak się teraz okazało), którymi obdarzyłem graczy na Antypodach w spotkaniu Jets - Glory. W porównaniu z polskim meczem są oni wirtuozami futbolu (właściwie soccera), profesjonalistami i poważnymi ludźmi. Dla przypomnienia w australijskim meczu padł wynik 1-1, były 3 VAR-y, 2 poprzeczki i czerwona kartka - a ja głupi narzekałem i utyskiwałem na poziom australijskiej piłki. Przepraszam, posypując sobie głowę popiołem. Zbłądziłem i proszę o wybaczenie :)

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
cytat z dnia 9 listopada 2019 17:08 przez qowalsky6Obejrzałem właśnie cyrk pt. Wisła P vs Cracovia, wobec czego chciałem odszczekać poranne kalumnie (jak się teraz okazało), którymi obdarzyłem graczy na Antypodach w spotkaniu Jets - Glory. W porównaniu z polskim meczem są oni wirtuozami futbolu (właściwie soccera), profesjonalistami i poważnymi ludźmi. Dla przypomnienia w australijskim meczu padł wynik 1-1, były 3 VAR-y, 2 poprzeczki i czerwona kartka - a ja głupi narzekałem i utyskiwałem na poziom australijskiej piłki. Przepraszam, posypując sobie głowę popiołem. Zbłądziłem i proszę o wybaczenie :)

Nikt nie jest nieomylny. wybaczamy 

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +42 Punkty (Niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi :))
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ Leicester - Arsenal
Guendouzi otrzyma ŻK @3.21

Młody jest nabuzowany, przy takim tempie Leicester może dostać kartkę. Lubi wdać się w jakąś przepychankę, wykłócać się z sędzią, więc są dodatkowe podstawy do kary. Myślę, że ma szansę dostać kartkę za jakieś głupie ciągnięcie za koszulkę.
Ogólnie poszedł bym w over 1.5 ŻK Arsenalu, aczkolwiek kurs jest ultra nędzny (1.49), także ktoś te kartki powinien dostać. Torreira jest na cenzurowanym ale raczej nie dogra całego meczu więc w niego nie inwestuję.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 9 listopada 2019 19:23 przez mlk⚽ Leicester - Arsenal
Guendouzi otrzyma ŻK @3.21

Młody jest nabuzowany, przy takim tempie Leicester może dostać kartkę. Lubi wdać się w jakąś przepychankę, wykłócać się z sędzią, więc są dodatkowe podstawy do kary. Myślę, że ma szansę dostać kartkę za jakieś głupie ciągnięcie za koszulkę.
Ogólnie poszedł bym w over 1.5 ŻK Arsenalu, aczkolwiek kurs jest ultra nędzny (1.49), także ktoś te kartki powinien dostać. Torreira jest na cenzurowanym ale raczej nie dogra całego meczu więc w niego nie inwestuję.

opadł Arsenal, nie miał za czym ganiać, gospodarze ograli gości bez ziewania

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
cytat z dnia 9 listopada 2019 17:48 przez wscLegia + Leicester + Inter ako @3.5 

Siedzi     

jesse +8 Punkty
qowalsky6 +42 Punkty (Graty, pzdr :))
czaro82 +15 Punkty (Brawo Ty!)
erni1 +18 Punkty (Gratulacje)
mlk +11 Punkty (Gratki)
czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
cytat z dnia 9 listopada 2019 18:57 przez czaro82... Bayern więcej rzutów rożnych @ 1.87 Uni

...   

pukon +13 Punkty
erni1 +18 Punkty (Nabili rogów :) ważne, że Bayern 1 więcej ;))
wsc +8 Punkty
qowalsky6 +42 Punkty (loteria jak dla mnie ale graty ofc :))
jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
minimum 2 bramki w Krakowie @ 2.05  
0:0 w przerwie
0:1 koniec

jaja

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
  Lanus DNB   3.81 

i Lanus z remisem     2.00

fortuna

e: 30 min z przewagą zawodnika i nic

2 x   

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
Genoa DNB @5.20 betfan [zwrot] 

Napoli nie wygląda, jakby za wszelką cenę chciało wygrać ten mecz, a Genoa co raz odważniej.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Beste klant,

Je hebt zojuist een iTunes NL (15.0) besteld. In deze e-mail vind je je persoonlijke code.

Iets bijzonders voor jou
Te gebruiken voor apps, games, muziek, films, boeken en iCloud.

Korzysta ktos z czegos takiego?

Status
Zamknięty.