cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:16 przez mrbrightsideCo odwalil Busta to nie mam pytań. Mecz wyglada jak ustawka na 3:0 dla Goffina po tzw niby 'walce'
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:19 przez kamilcia21
Co tam odwalił. Po prostu był dzusiaj słabszy od Goffina pod każdym względem. W trzecim wysiadł.
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez 5xharoldx5Kamilcia mam wrażenie, że poziom gry naszych drużyn z Ekstraklasy nie budzi w Tobie podziwu????
W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach![]()
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 21:59 przez kamilcia21
Oglądałam przez kilkanaście minut. Potem poleciałam do Bologny.
Niby słabsze kluby Serie A ale mecz piękny. Szybkie tempo, akcja za akcję, świetne widowisko.
I potem efekty są w pucharach. To jest przepaść. Moim zdaniem naszą klubową piłką rządzą nieudacznicy, matacze i złodzieje. Gdyby było inaczej już dawno było by trzęsienie ziemi.
A zamiast tego od kilkunastu lat mamy mydlenie oczu kibicom. O
Nie ma sie co oszukiwać - od samej góry po sam dół mamy do czynienia z matactwem, korupcją i brakiem kompetencji. Ale wszyscy zadowoleni, kasa się zgadza a polski kibic się nie liczy.
Sorry za spam ale to tak odnośnie meczów Korony i Bologny.
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:29 przez mrbrightside
Ja mialem pograny set Carreno w ako. I co hiszpan ?
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:38 przez zderzok
sorry ale nie mogłem sie powstrzymac, ogladalas ale chyba statystyki na livescore![]()
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:35 przez zderzokJak Kamilcia ma 2800 reput to ja sie pytam w jakim kierunku idzie to forum?![]()
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:43 przez kamilcia21
Nie. Po co miałabym pisać coś, co się mija z prawdą? Oglądałam przed TV wciągając kebaba. Super mecz, ale jeden minus. Błąd sędziego. Przy ręce Cionka murowany jedenastka. Moim zdaniem błąd a oglądał VAR. Nawet komentator był zdziwiony, że nie ma karnego.
A co? Coś nie tak, jakiś problem mentalny?![]()
Dobra, cisza, oglądamy Kamila, może sprawi surpraisa![]()
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:46 przez kamilcia21
Człowieku, proszę Cię przestań bo idziesz w ślady tego frustrata a chyba nie chcesz skończyć tak samo? Opanuj się.
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach![]()
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:49 przez zderzok
typy żzynałaś od robin.on - ten fakt stwierdziło minimum 4 typerów
cytat z dnia 31 sierpnia 2019 00:01 przez kamilcia21
Tu mnie akurat rozbawiłeś) jednak masz poczucie humoru, to dobrze, trzeba się śmiać.
A tak nawiasem - gdyby zrzynała typy od tego pana o którym wspomniałeś to już dawno by mnie na forum nie było. Z prozaicznej przyczyny - zbankrutowałabym szybko)
Wszystkich przepraszam za spam. Już się zamykam.