>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [91]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
cytat z dnia 29 sierpnia 2019 10:07 przez adik1992

Tylko jak się ma Legia z tamtego okresu do obecnej. Jak kluby z dwóch innych bajek. Nie twierdzę że odpadna bo to sport co pokazała Legia w tamtym roku że dla nich niemożliwe nie istnieje ale takie porównywanie nie ma sensu. 

Rangers też się nijak nie ma do Celticu z tamtego okresu./

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vasco da Gama U20
0 - 0
Madureira U20
12'

Vasco -1,5 @2,40

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
cytat z dnia 29 sierpnia 2019 12:57 przez przestrzalninja...moj kurs to 1,5 taki kurs powoduje ze nie obstawiam na rangersow ani na legie a u ciebie jaki to jest kurs czytalem twoj temat pisalas zechcesz sie rozwijac, wiec sprawdzam jak bardzo sie rozwinelas ;) 

Ja się nie rozwijam a wręcz przeciwnie :)
Gdybym miała ustalić kursy na mecz Legii:
1,25 - 5,00 - 9,80

Dostaniemy po uszach za te dyskusje ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
przestrzalninja +1 Punkty (dziekuje a dyskusja jest piekna ;p dziekuje bylo mi bardzo milo ladnie sie rozwijasz ;p serio wiesz co robisz bardziej niz inni tylko jeszcze o tym nie wiesz ;p)
P 971

przestrzalninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe, zezadalem pytanie kamilci a tak naprawde dotyczy ono wszystkich zainteresowanych meczem legii. nie wiem co kto pisal, ale traktuje wszystkich sprawiedliwie.wiec mam pytanie do wszystkich uczestnikow dyskusji. skoro legia ma dostac baty i nie ma co sie ludzic to jaki kurs sprawilby, zebys tak nie pisal? nie tego tez nie zrozumiecie, bo to nie pytanie do wszystkich. to napisalem zebys sie zastanowil nad soba chwile jeden z drugim w jakim celu tu jestes... zeby bylo sprawiedliwie musze zadac inne pytanie, zeby wszyscy 'zainteresowani' obstawianiem meczu legii sprawiedliwie odpowiedzili nie chce nikogo pominac. jakie bys wystawil kursy przeciwko rangersom gdyby gral tam inny polski klub? tzn. jakie kursy wystawilbys gdyby przeciwko rangersom gral twoj ulubiony klub przez pryzmat ktorego tak nie nawidzisz legie ;p sedzia bedzie mecz rangersow i sie okaze czy masz racje. wiemy z bukmachrzy wystawili okolo 1,5 na rangersow i ja sie z nimi zgadzam. jesli wystawisz kurs swojej ulubionej druzyny tzn. ocenisz jej szanse w meczu z rangersami na wyjezdzie i wystawisz kurs na rangersow przeciwko twojej ulubionej druzynie... to dowiemy sie prawdy. jesli twoj kurs bedzie za wysoki to klamiesz i twoje argumenty nie sa prawdziwe. jesli kurs bedzie za niski to mowisz prawde i twoje argumenty sa prawdziwe.  bo jak podasz swoj kurs na rangersow przeciwko swojej ulubionej druzynie to jesli mam racje i mowisz to z nienawisci do legii... i nie wiem jak, bo zmeczony jestem ide sie zdrzemnac o 17;30 mistrzostwa europy kobiet ale juz pogralem to wstane tylko moze polski buk wystawi cos na te mecze, bo betfan usunal jak zagralem za kilkaset zl w dublu z bosnia gruzja kobiet obie nie strzela kurs ponad 2... gram pare tygodni tak do 1500zl stawkami. skoro takafirma boi sie kogos takiego jak ja i mnie limituja to nie musze nic robic, bo bukmacher wycenil ze mam value xd czy nie ;p milego dnia wszystkim zycze

edit; kamilcia moje pytanie ciebie nie dotyczy ty juz znasz odpowiedz bez wzgledu na wynik jest dobra ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
AL Wakra - Qatar  over 0,5 do HT @2,35

erni1 +13 Punkty (Gratki)
jakub007 +18 Punkty
jaszczii +4 Punkty (+)
zloty5o +6 Punkty
jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziś z LE over 1.5 w meczach
Riga - Kopenhaga  
Antwerp - AZ  
Wolves - Torino  

@ 2.10  

erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Na LE
Molde wygra lub remis
Ludogorec wygra lub remis
Guimaraes DNB
Suduva handi azjan +2.25
2.64 lvbet

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 29 sierpnia 2019 15:55 przez przestrzalninjaciekawe, zezadalem pytanie kamilci a tak naprawde dotyczy ono wszystkich zainteresowanych meczem legii. nie wiem co kto pisal, ale traktuje wszystkich sprawiedliwie.wiec mam pytanie do wszystkich uczestnikow dyskusji. skoro legia ma dostac baty i nie ma co sie ludzic to jaki kurs sprawilby, zebys tak nie pisal? nie tego tez nie zrozumiecie, bo to nie pytanie do wszystkich. to napisalem zebys sie zastanowil nad soba chwile jeden z drugim w jakim celu tu jestes... zeby bylo sprawiedliwie musze zadac inne pytanie, zeby wszyscy 'zainteresowani' obstawianiem meczu legii sprawiedliwie odpowiedzili nie chce nikogo pominac. jakie bys wystawil kursy przeciwko rangersom gdyby gral tam inny polski klub? tzn. jakie kursy wystawilbys gdyby przeciwko rangersom gral twoj ulubiony klub przez pryzmat ktorego tak nie nawidzisz legie ;p sedzia bedzie mecz rangersow i sie okaze czy masz racje. wiemy z bukmachrzy wystawili okolo 1,5 na rangersow i ja sie z nimi zgadzam. jesli wystawisz kurs swojej ulubionej druzyny tzn. ocenisz jej szanse w meczu z rangersami na wyjezdzie i wystawisz kurs na rangersow przeciwko twojej ulubionej druzynie... to dowiemy sie prawdy. jesli twoj kurs bedzie za wysoki to klamiesz i twoje argumenty nie sa prawdziwe. jesli kurs bedzie za niski to mowisz prawde i twoje argumenty sa prawdziwe.  bo jak podasz swoj kurs na rangersow przeciwko swojej ulubionej druzynie to jesli mam racje i mowisz to z nienawisci do legii... i nie wiem jak, bo zmeczony jestem ide sie zdrzemnac o 17;30 mistrzostwa europy kobiet ale juz pogralem to wstane tylko moze polski buk wystawi cos na te mecze, bo betfan usunal jak zagralem za kilkaset zl w dublu z bosnia gruzja kobiet obie nie strzela kurs ponad 2... gram pare tygodni tak do 1500zl stawkami. skoro takafirma boi sie kogos takiego jak ja i mnie limituja to nie musze nic robic, bo bukmacher wycenil ze mam value xd czy nie ;p milego dnia wszystkim zycze

edit; kamilcia moje pytanie ciebie nie dotyczy ty juz znasz odpowiedz bez wzgledu na wynik jest dobra ;)

ale bełkot, co ma piernik do wiatraka ? :)

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
cytat z dnia 29 sierpnia 2019 16:59 przez 19nowik45Bułgaria K - Finlandia K
2:0 w setach
1:6 w tracim
3 set - Bułgaria K - 2.65
Wchodzę grubiej, powinno być easy.

Gładko, 25:19.

erni1 +13 Punkty (Gratulacje)
19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Vardar - THW Kiel
52 minuta, 22:32
Blow 5:13 w 2 połowie.
Vardar +11.5 - 1.80
Zniszczyli ich Niemcy, ale Macedończycy powinni pokryć handi.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cherno More Varna U19
4 - 0
Vereya SZ U19
45'
over 7,5 @1,90

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
cytat z dnia 29 sierpnia 2019 17:42 przez 19nowik45Vardar - THW Kiel
52 minuta, 22:32
Blow 5:13 w 2 połowie.
Vardar +11.5 - 1.80
Zniszczyli ich Niemcy, ale Macedończycy powinni pokryć handi.

Niemcy odpuścili kompletnie.
30:34, mogłem więcej obstawić.
Ważne, że siedzi.

erni1 +13 Punkty (Gratki)
mlk +9 Punkty
raveman +7 Punkty
Status
Zamknięty.