>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [9]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Jak ktoś oglądał Real w pierwszej połowie to niech napisze w skrócie jak to wyglądało ;) bo tenisami zajęty byłem.
W Rio znowu pada ???? .
@Edit: pestka7 w rewanżach pada więcej bramek, pamiętaj ;).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pestka7 +16 Punkty (Będę miał to na uwadze :))
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A mi dziś udało się trafić coś takiego. Generalnie ciekawa &quot;koncepcja gry&quot;, którą zamierzam przetestować w dłuższej perspektywie. Gram single lub duble na 0:0 do przerwy i zakłady zamykam w 25 - 30 minucie. Tutaj zakład zamknięty w 29&#39;. Każda kolejna minuta to ok 50zł więcej przy zamknięciu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
firminio +1 Punkty
zippedin +1 Punkty (sensowne :))
chrupek25 +1 Punkty (dobry sposób, sprobuje kiedyś!)
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
A ja polece w strone Kubota. Dobry serwis i dobra gra przy siatce - to powinno starczyc na takiego Kravchuka.

2,35 Unibet ⛔⛔⛔

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
Gremio Osasco - Olimpia SP
1.571⛔ betano

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Kubot return , slajs i biegł do siatki i przynosiło mu to punkty, teraz miał setową, drugi serwis i nagle balony na środek kortu..

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Lennik 3,00 wchodzę. Modena dno dziś. Trentino też poleci, ciekawe czy wszystko uczciwie. Jakoś smierdzi mi. Lennik dostając takie baty od wszystkich, robi serie w Włochami( grajacego nawet bez Mitara). 3/5 bet365
EDIT:
Strasznie dziwne spotkanie.
EDIT:
Może przesadziłem, z tym dostawaniem batów od wszystkich ale nie jest to z pewnością zespół tego pokroju

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Lennik 3,00 wchodzę. Modena dno dziś. Trentino też poleci, ciekawe czy wszystko uczciwie. Jakoś smierdzi mi. Lennik dostając takie baty od wszystkich, robi serie w Włochami( grajacego nawet bez Mitara). 3/5 bet365
EDIT:
Strasznie dziwne spotkanie.
Pobieram, swoją drogą to @ 1.20 na wyjeździe grać to ktoś niezły desperat musi być
Lennik 6,5 jeszcze raz 0,5/5 bet365
OVERBEEKE 2 ataki w takim momencie w polowe siatki...
mieć 2x +2 i ehh szkoda strzępić ryja ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Lennik 6,5 jeszcze raz 0,5/5 bet365
OVERBEEKE 2 ataki w takim momencie w polowe siatki...

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
Sao Paulo SP - The Strongest
1.88 ⛔ betano

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygląda na to że żaden Polak nie przejdzie 1 rundy , śmiejemy się z Janowicza ale nikogo nawet na średniego czelka nie mamy.
Czekam aż Kamil Majchrzak odpali, obserwuję go od ponad roku i chłopak ma dużo bardziej poukładane w głowie niż Janowicz. W tym roku kiepsko trafił, Donskoy nr 1, ale i tak powalczył. A co do Kubota to w singlu już niestety słabizna :-|
Znowu leje w Rio? Mam kasę zamrożoną od poniedziałku za Monroe/Sock, a wygląda na to że przeciągnie się do czwartku

maite-radar 2,1K

maite-radar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
A mi dziś udało się trafić coś takiego. Generalnie ciekawa &quot;koncepcja gry&quot;, którą zamierzam przetestować w dłuższej perspektywie. Gram single lub duble na 0:0 do przerwy i zakłady zamykam w 25 - 30 minucie. Tutaj zakład zamknięty w 29&#39;. Każda kolejna minuta to ok 50zł więcej przy zamknięciu.
Generalnie się zgadzam, i nawet podoba mnie się to, sympatyczna koncepcja.
Niestety jesteśmy z Polski i cechuje nas łapczywość, chociaż jeśli masz naprawdę chłodną głowę to szacuneczek - możesz wyłapać kokosy. Tu pewnie ponad tysiak do zamknięcia był, chociaż gdybyś zostawił to niesmak po golu Draxlera byłby ogromny. ????

Dobry wieczór, coś się popsuło i nie było mnie słychać, powtórzę jeszcze raz - kurs na FC Porto w dniu jutrzejszym to jest jakaś porażka. Jakieś oddsmakerowe nieporozumienie.
Co takiego gra Borussia, żeby pocisnąć Smoki? Może AKO na awanse (w tym oczywiście drużyny z Dragao) to pomysł na zysk?

A skoro to temat live, to dorzucę coś od siebie do poduchy.
W pierwszym starciu bezpośrednim imponujące 3-0 dzisiejszych przyjezdnych, tego wieczora natomiast pierwszy set niesamowity, w drugim rozluźnienie i przegrana po dodatkowych. Teraz powinno być z górki, kurs na win 3-1 mnie nie satysfakcjonuje (słabe 1.40) więc pobieram wygraną tego wyrównanego seta z handicapem punktowym.
[LIVE SET 3&#39;]
Siatkówka, kobiety - Brazylia
Volei Bauru - Praia Clube
Praia Clube (-3.5) @ 2,10 &lt;= trzeci set Bet365

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz śmiech z Jerzego, a w kwietniu (?) płacz po meczu z Argentyną gdzie jedynie debel mógłby dać jakiś punkt w meczu :;/:
Ogarnijcie z kim Guccione/Tomic stracili seta http://www.atpworldtour.com/en/players/sander-groen/g235/overview ????
Hehe, piękno tenisa :cool:
Skąd ten Groen się wgl wziął tam w Delray? ???? wiem że coś tam pyka w ITFach jeszcze, ale żeby na szczeblu ATP? Może był tam akurat i pomyślał że sobie pogra? ????

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Wygląda na to że żaden Polak nie przejdzie 1 rundy , śmiejemy się z Janowicza ale nikogo nawet na średniego czelka nie mamy.

Jakby nie patrzec Kubot 1 runde przeszedl.

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Hehe, piękno tenisa :cool:
Skąd ten Groen się wgl wziął tam w Delray? ???? wiem że coś tam pyka w ITFach jeszcze, ale żeby na szczeblu ATP? Może był tam akurat i pomyślał że sobie pogra? ????
Querrey/Johnson odpuścili turniej, może byli 1st na liście &quot;rezerwowej&quot;
bezradny&gt; ale i tak 1.35 : 2.90 dali na Australijski debel

Status
Zamknięty.