>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [89]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Peru @ 2,45
Są dużo lepsi i choć to taki poziom, że jest masa przypadku, to jednak pójdę w ich win.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Peru :D

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +34 Punkty (:) ale jaja :))
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Peru nie dało winu, ale rogów naklepali zgodnie z planem ;)

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Kolumbia ostro zwykle gra, nawet w towarzyskich. Dziś będzie to samo, nie będzie odstawiania nogi, więc wybór oczywisty.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze z 10 minut i sędzia zacznie rozdawać kartki

Czerwona @ 4,10

dracond 879

dracond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Muszę Was zmartwić, ale mam dziwne wrażenie, że na tym copa america to my nic nie wygramy...
A tak btw, może mi ktoś wyjaśnić co na copa america robi japonia i katar? Bo mam jakieś problemy egzystencjalne z tym związane, a nie śledzę wnikliwie geografii oraz ruchów płyt tektonicznych i nie wiem, który kraj do jakiego kontynentu się przyłączył...

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 16 czerwca 2019 00:45 przez dracondMuszę Was zmartwić, ale mam dziwne wrażenie, że na tym copa america to my nic nie wygramy...
A tak btw, może mi ktoś wyjaśnić co na copa america robi japonia i katar? Bo mam jakieś problemy egzystencjalne z tym związane, a nie śledzę wnikliwie geografii oraz ruchów płyt tektonicznych i nie wiem, który kraj do jakiego kontynentu się przyłączył...

Ja po pierwszym meczu nie narzekam z zarobkiem, nie liczę Brazylii, bo nic nie grałęm. Co do Kataru i Japonii, to są zapraszane drużyny z innych kontynentów dla urozmaicenia. W poprzedniej edycji Meksyk, USA i Kostaryka.

Status
Zamknięty.