cytat z dnia 19 czerwca 2019 21:50 przez robin.on.
Kurła złoty, kolego a co Ty masz tv bez Varu...? Hehe
przez przerwę prowadzimy nawet. Wow.
Taka sprawiedliwość... Nie mnie oceniać. Trzeba pomyśleć czy coś tu dołożyć jeszcze na drugą...
cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:21 przez kamilcia21Kownacki do zmiany w trybie pilnym. Nie mamy ataku. Beznadziejny występ Kownasia. Zamiast grać pajacuje. Widać, że jest kompletnie bez formy. Mam nadzieję, że Czesiu to widzi.
cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:25 przez qowalsky6
No co tu gadać, śmierdzi golem dla gospodarzy i to widać... Niestety...
cytat z dnia 19 czerwca 2019 22:21 przez kamilcia21Kownacki do zmiany w trybie pilnym. Nie mamy ataku. Beznadziejny występ Kownasia. Zamiast grać pajacuje. Widać, że jest kompletnie bez formy. Mam nadzieję, że Czesiu to widzi.
cytat z dnia 19 czerwca 2019 23:08 przez dracondŁo matko... niby człowiek powinien się cieszyć z wygranej Polski, ale zyebali mi dwie piękne taśmy i to dwoma różnymi zakładami... najgorszy możliwy wynik :-/
cytat z dnia 20 czerwca 2019 00:04 przez kamilcia21
Bo na rezultat "swojej" drużyny się nie gra. A tym bardziej na porażkę. Wtedy pojawia się syndrom tzw. mieszanej radochy![]()
cytat z dnia 20 czerwca 2019 00:19 przez dracond
Co Ty gadaszOdwieczna reguła zakładów bukmacherskich mówi - graj przeciw Polakom: nie dość, że masz większe szanse zwycięstwa, to nawet jak przegrasz, to w końcu wygrywa reprezentacja
![]()