>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0

Auger w końcu domknął i kolejny plus z Monte Carlo. 

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
cytat z dnia 16 kwietnia 2019 12:20 przez fnfe

To nie jest atak na użytkownika apil tylko przestroga dla innych. Tyle z mojej strony.

Jeżeli przestroga to zmienia postać rzeczy ;)  

Ale przecież wszyscy wiemy jak wygląda progresja. Można długo zarabiać i nagle wszystko stracić. Żadne odkrycie. Każdy ryzykuje własne pieniądze. Wypada też zauważyć, że jeśli ktoś jest zielony lub nie ma żadnego pomysłu na grę i czerpie informacje innych, obstawia według czyichś "pomysłów", to prędzej czy później na tym straci. Bo najzwyczajniej w świecie tak się nie da jeśli chodzi o bukmacherkę. Bez własnego dosdoświadczenia za wiele nic się nie zdziała w szersze perspektywie czasowej. Ileż to osób miało już wszelakie innowacje związane z grą? Sporo. Ale we wszystkim potrzebna jest logika a nie ślepa wiara.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0

Nie zdążę dziś nic napisać, ale Sonego z handi czy seta Kolby można próbować. 

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Można grać all In Cilic. Podbicie kursu na Cilica bylo pod kontrolą wszystko tak to wygląda  Chorwat się lamal w każdym gemie i nagle magicznie ożywa a Pella się lamie od reki

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 16 kwietnia 2019 14:00 przez mrbrightside

Można grać all In Cilic. Podbicie kursu na Cilica bylo pod kontrolą wszystko tak to wygląda  Chorwat się lamal w każdym gemie i nagle magicznie ożywa a Pella się lamie od reki

Spokojnie z oskarżeniami. Gość po kontuzji, pierwszy mecz na mączce, a Ty takie rzeczy piszesz.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Gościu to tym bardziej ma sens Cilic nie istniał w 1 secie Pella jeszcze w bardzo przyzwoitej formie ogólnie  Po 1 secie pewnie ludzie lądował w Pellie i drugi set dla Pelli  Pella grał swoje przełamał Cilica i co się dzieje Pella się zacina a Cilic nagle gra bardzo dobrze

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jednak Pella odlamal. No ciekawe. Ja śledzę tylko livescore. Ktoś to ogląda? 

B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
cytat z dnia 16 kwietnia 2019 14:54 przez mrbrightside

Ok Cilic duży minus ⛔⛔to idę do tego providenta

To wstąp do mojego. Ja wiem, że to forum o bukmacherce gdzie ryzyko jest wszechobecne, ale bierz troche odpowiedzialnosć za to co piszesz

Status
Zamknięty.