>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn

Bordeaux - Lyon, 1 over 2.5 goli, @2.40, 2:1 w 50 minucie

Edit

⛔

Jest i czerwona Bordeaux

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomcioomen666 +26 Punkty (Miło cię widzieć po długiej przerwie ktoś pisał ż emiałeś bana)
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica

KR REYKJAVIK W - FH HAFNARFJORDUR W over 2,5 1.40

VALUR - VIKINGUR R over 2,5 1.60

ako-2.24

VALUR - VIKINGUR R over 1,5 1.20

KR REYKJAVIK W - FH HAFNARFJORDUR W over 2,5 1.40

ako-1.68

Pojedyńcze singielki kobiety 10j -valur -5j

ako 1 -5j

ako-2 -10j

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn

Liga mistrzów CAF, pierwszy mecz półfinałowy

WAC Casablanca - Memelodi Sundown, over 3.5 goli, @2.00, 1:1 w przerwie, stawka: x3  

Ostatni typ. Wejdzie = zostanę, nie wejdzie = out. Budżet na live dziś wyczerpany. 

Edit

⛔

Piękna seria. 

Ps. 

Ignor dziala elegancko na analfabetyzm ;-)

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez tomcioomen666

Cska 1.90 

Coś czuje żw z nimi pojadą w 4

✅

Pojechali 3 i 4 kwarta dziękuje nie zawiedliście mnie towarzysze !!!!

zderzok +4 Punkty (Brawo przyjacielu)
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Lyooooon siiiniooor jaaan  3333 -2 haha bawimy się sialala %

tomcioomen666 +26 Punkty (Miłego wieczorku)
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
zderzok +4 Punkty (Niszczymy buka i robin on)
uzytkownik-162435 +18 Punkty (Graty. 3maj się kolego ja spadam. Zagram moze coś pre jeszcze w nocy ale nie wiem - muszę ochłonąć. Do następnego)
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez robin.on.

WAC Casablanca - Memelodi Sundown, over 3.5 goli, @2.00, 1:1 w przerwie, stawka: x3  

Ostatni typ. Wejdzie = zostanę, nie wejdzie = out. Budżet na live dziś wyczerpany. 

Edit

⛔

Piękna seria. 

Ps. 

Teee zbyt wcześnie wróciłeś. Myślę że tak kolejne 2-4 tygodnie dobrze Ci zrobią.  Szkoda się męczyć. To live to loteria na gole. Co innego taki Lyon. Gra w przewadze i cisnie.  Co sie szczycisz  tym ignorem? Daj i nie komentuj wielki znafffco:)

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:57 przez zderzok
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez robin.on.

Edit

⛔

Piękna seria. 

Ps. 

Teren zbyt wcześnie wróciłeś. Myślę że tak kolejne 2-4 tygodnie dobrze Ci zrobią.  Szkoda się męczyć. To live to loteria na gołe. Co innego taki Lyon. Gra w przewadze i cisnie.  Ciśnie szczycisz  tym ignorem? Daj i nie komentuj wielki znafffco:)

Uuu kolega urósł przez dwa tygodnie widzę... Popracował też nad pisownia (analfabetyzm minął?) Nie sądzę - to tylko funkcja sprawdzania pisowni dodana przez administrację - dlatego masz łatwiej. Co do Lyonu to fartem ale siadło im - tak bywa. Dziś seria na minus jutro seria na plus. Loteria to u ciebie przy kursach 1.20 jest. Kończąc. Proszę administracje o ostudzenie tego kolesia co jedzie na multikoncie a nikt z tym nic nie robi. Nie dorastasz mi do pięt analfabeto. Bez odbioru. Masz od dawna ignora u mnie. Cpaj dalej 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Krytykujesz innych A mędrca wielkiego zgrywasz. Otrzasnij się. Kursy 1.20 czasem tak. Ważne by być skutecznym. Zapraszam do mojego tematu. Twoje bez szału. Na minus. Podejmij rękawice.  Zmierz się w temacie A nie jakieś insynuacje do modow  o multikoncie.  Sprawdźcie IP i co trzeba to  będzie szybka weryfikacja.  oczywiście na moją korzyść. Idź pracować do służb;) .ok typujemy.  Szkoda czasu na perzekomarzanie ....

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:06 przez zderzok

Krytykujesz innych A mędrca wielkiego zgrywasz. Otrzasnij się. Kursy 1.20 czasem tak. Ważne by być skutecznym. Zapraszam do mojego tematu. Twoje bez szału. Na minus. Podejmij rękawice.  Zmierz się w temacie A nie jakieś insynuacje do modow  o multikoncie.  Sprawdźcie IP i co trzeba to  będzie szybka weryfikacja.  oczywiście na moją korzyść. Idź pracować do służb;) .ok typujemy.  Szkoda czasu na perzekomarzanie ....

Krisu_nh... Krytykuje Ciebie i tylko Ciebie. Jesteś nikim dla mnie a twoje marne prowokacje na nic się zdają. Wolę nie wdawać się w dyskusję z "nikim" - lepiej pogadac z administracją bo oni więcej mogą. Nie trzeba iść do służb - wystarczy poszukać Twój stary temat. IP? Hehe. Twój poziom intelektualny jest niższy niż myślałem. Cały ty. Dla mnie nie istniejesz. Nareszcie działa opcja ignoruj - jako jedyny jesteś na tej liście. Kończąc. Zajmij się sobą jeżeli jeszcze tu będzie działać twoje konto. A o tym czy ja będę miał przerwę czy też nie pozwól że zadecyduję sam lub ewentualnie administracja. Na pewno nie ty. Czas na ciebie. Bez odbioru. Nara 

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:08 przez adik1992

Budowlani Łódź @2,2⛔ przy 0:1

Szkoda bo po przespaniu poczatku seta wyszly z 19:23 na 24:23 i ostatecznie przegraly 25:27

2:3

To co zagraly w obu meczach finalowych to czyste frajerstwo. Byly lepsze a przegraly. Typowy sport kobiecy. Spokojnie dzis mogly wygrac 3:0 tylko w koncowkach setow zacmienie. A tb to powtorka z 1 meczu. 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:18 przez robin.on.
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:06 przez zderzok

Krisu_nh... Krytykuje Ciebie i tylko Ciebie. Jesteś nikim dla mnie a twoje marne prowokacje na nic się zdają. Wolę nie wdawać się w dyskusję z "nikim" - lepiej pogadac z administracją bo oni więcej mogą. Nie trzeba iść do służb - wystarczy poszukać Twój stary temat. IP? Hehe. Twój poziom intelektualny jest niższy niż myślałem. Cały ty. Dla mnie nie istniejesz. Nareszcie działa opcja ignoruj - jako jedyny jesteś na tej liście. Kończąc. Zajmij się sobą jeżeli jeszcze tu będzie działać twoje konto. A o tym czy ja będę miał przerwę czy też nie pozwól że zadecyduję sam lub ewentualnie administracja. Na pewno nie ty. Czas na ciebie. Bez odbioru. Nara 

Pomidor p.s. O Ignorujesz kogoś innego o nim najpierw pisałeś bo ja tu nic nie pisałem.  Po co te prowokacje W twoich wpisach? Spacyfikowalem cię abyś się otrzasnal.  Za Boga się masz.?. I DONT THINK SO. Przyznaj się. Każdy wie kogo. Gubisz się w zeznaniach 

Status
Zamknięty.