Rozliczam to, bo Niemcy to nie Arabia ; )Żeby nie było, że ktoś do mnie dzwonił i pewne info : )
Próbuję remis Union Ingolstadt @ 4,2za 20-30 dyszki max.
(Na 7 meczy u siebie Union 5 x remis z Ingolstadt)
2 czerwa gości i 2:0
Rozliczam to, bo Niemcy to nie Arabia ; )Żeby nie było, że ktoś do mnie dzwonił i pewne info : )
Próbuję remis Union Ingolstadt @ 4,2za 20-30 dyszki max.
(Na 7 meczy u siebie Union 5 x remis z Ingolstadt)
Dzięki Stary naprawdę nie wiem jak Ci się odwdziecze???? skoro jesteś taki delikatny że Cię dotykają takie komentarze. To już było tyle razy walkowane że w tenisie mnóstwo meczy jest ustawionych szczególnie na futersach i chalengerea.sa o tym artykuły zawieszaja graczy i to jest rzeczywistość.I kolejny raz raportuje Twój wpis. Liczę że zakończy się na ten dział banem. Następny handlarz rynkowy
Over 1,5 w meczuDokładam tą Arabie Al Hilal vs Al Wehda over 1,5 kurs: 2 oraz Al Hilal over 1,5 kurs: 2,41
Do tego btts w Danii Hobro vs Midtylland kurs: 2,41 (Melbet)
A dobra próbujemy dalej tą Arabie Al Hilal vs Al Wehda typ: over 2,5 kurs: 2,3 oraz Al Hilal over 2,5 kurs: 3,1 (Melbet) 24min i 0:0
Berdych - Lopez
Spróbuję przy 3:2, 40:40, podanie Hiszpana, Lopez wygra 1 seta 6:7 - 7.00, ale do gry ino za grosze
Oby się ktoś od razu nie złamał xD.
Berdych - Lopez
Spróbuję przy 3:2, 40:40, podanie Hiszpana, Lopez wygra 1 seta 6:7 - 7.00, ale do gry ino za grosze
Oby się ktoś od razu nie złamał xD.