>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest dziś Królem. Messi jednak może mu jedynie korki do butów wkręcać.Tak obiektywnie to stwierdzam bo nie jestem fanem ani jednego ani drugiego.
Ja szanuje bardzo Ronaldo, no ale zawsze bedzie dla mnie nażelowanym płaczkiem. Messi przynajmniej sie zachowuje normalnie. Poza tym, Ronaldo bronią oczywiście liczby, ale jeśli chodzi o talent, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że Messi jest po prostu nr 1.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Ja szanuje bardzo Ronaldo, no ale zawsze bedzie dla mnie nażelowanym płaczkiem. Messi przynajmniej sie zachowuje normalnie. Poza tym, Ronaldo bronią oczywiście liczby, ale jeśli chodzi o talent, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że Messi jest po prostu nr 1.
Normalnie

Tym bardziej szacun, że mimo mniejszego wg Ciebie talentu dojechał w miejsce, w którym jest, to pokazuje ile pracy go to kosztowało. Talent zawsze można zmarnować.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Olimpia Asuncion - Universidad de Conception, do przerwy: Olimpia Asuncion, @2.10, 0:0 w 10 minucie
Palmeiras - Melgar, Both team to score, @2.75, 0:0 w 10 minucie
edit
2x⛔
:#%$#:

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Normalnie

Tym bardziej szacun, że mimo mniejszego wg Ciebie talentu dojechał w miejsce, w którym jest, to pokazuje ile pracy go to kosztowało. Talent zawsze można zmarnować.
No napisalem, ze go bardzo szanuje, ale pilkarzem jest jednak lepszym dla mnie Messi. Gdybym mial teraz tworzyc druzyne i moglbym wybrac do niej jednego z tej dwojki, to bez wahania wybralbym Messiego. Co do tych zachowań, to nie bede jednak wchodzil w polemike, bo musialbym szukac video z &quot;wybrykami&quot; Ronaldo, a nie chce mi sie teraz tego robic. Kazdy kto troche interesuje sie pilka zna doskonale obu Panów i ma wyrobione własne zdanie, którego na pewno żadne posty nie zmienią. ; )

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Svitolina powinna już ten 2 set szybko ogarnąć. Barty przegrała wygrany set nr 1 i jak na WTA przystało głowa już się zagotowała.

holandiahapert 561

holandiahapert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.30
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 2.5

Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.60

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Posiada ktoś stream do Bryanów? Ze wszystkich stron poznikały przy 2:2 30:30 a aktualnie przegrywają 2:5...

holandiahapert 561

holandiahapert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.30
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 2.5⛔

Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.60
[⛔/QUOTE]

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brayany, buahahha, jak 5 lat typuje to takiego tunieju jeszcze na oczy nie widziałem, buki szczęśliwe jak rzadko kiedy.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Svitolina Barty fajny jajcarski meczyk rekord pod wzgledem ilosci zwrotow akcji hhahaha

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brayany hahahah ???? się nadaja do tarcia chrzanu conajwyzej ????

Status
Zamknięty.