>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wrzucasz 100 masz do mnoznika 1 zł ktore mnozysz razy kurs razy 100. W kursie muszą być 3 zdarzenia po minimum około 1.3. Kwota wpłacona pozostaje i do wypłaty obrócić musisz wpłata i wygrana z mnoznika
Ok, dziękuję. Czyli mówiąc wprost, za tą złotówkę a w zasadzie 100zł, muszę muszę zagrać kupon z trzema pozycjami, a każda z nich ma mieć kurs minimum 1,30, tak? I wtedy jak uda się wygrać, to zysk mam dodany do salda bonusowego i muszę nim już normalnie obrócić? No to niezbyt atrakcyjna oferta. Szkoda, że za ten bonus nie można zagrać singla. Była by zdecydowanie większa szansa trafienia.

nitros14 529

nitros14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
ITF Tennis Turcja
Zukas - Mashtakov 2 @5.50 iForbet ⛔⛔⛔
Ok, dziękuję. Czyli mówiąc wprost, za tą złotówkę a w zasadzie 100zł, muszę muszę zagrać kupon z trzema pozycjami, a każda z nich ma mieć kurs minimum 1,30, tak? I wtedy jak uda się wygrać, to zysk mam dodany do salda bonusowego i muszę nim już normalnie obrócić? No to niezbyt atrakcyjna oferta. Szkoda, że za ten bonus nie można zagrać singla. Była by zdecydowanie większa szansa trafienia.
No właśnie o to lvbet chodzi, żeby nie był to singiel, bo 3 zdarzenia uż nie tak łatwo trafić, a jak wiadomo kursik 1.30 potrafi ładnie wy....ć kupon jak już to pewnie każdy z nas wie :p

taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadzam się że byłaby większa szansa trafienia, dlatego to jest bonus byś nie trafił xD
próbuję Sipg-Kawasaki over 1.5 @2.08
Chińczyki są generalnie dużo słabsze od Japońców, także Kawasaki powinno dominować i myślę że mogą wcisnąć spokojnie bramę, może więcej, a z drugiej strony mamy mocne trio brazylijskie, pogoda w Shanghaiu ładna, także liczę że będzie widowisko, tym bardziej że SIPG u siebie gra 2x lepiej niż na wyjeździe i jest też zawsze bardziej zmotywowany

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Kazakhstan -Great Britain 2 i 3 tercja over 1,5 1.50
Kazakhstan -Great Britain 2 i 3 tercja over 2,5 1.80
Dokładka

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
PSiS Semarang - Persipura Jayapura, 1X, @3.50, 1:2 w 68 minucie

edit
⛔
Masakrinio.... 1:3

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomcioomen666 +20 Punkty (Miłego popołudnia życzę mi usa odwalilo strasznie trudno ale nhl dało zarobić na gole Pozdrawiam i do boju Przyjacielu)
taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadzam się że byłaby większa szansa trafienia, dlatego to jest bonus byś nie trafił xD
próbuję Sipg-Kawasaki over 1.5 @2.08
Chińczyki są generalnie dużo słabsze od Japońców, także Kawasaki powinno dominować i myślę że mogą wcisnąć spokojnie bramę, może więcej, a z drugiej strony mamy mocne trio brazylijskie, pogoda w Shanghaiu ładna, także liczę że będzie widowisko, tym bardziej że SIPG u siebie gra 2x lepiej niż na wyjeździe i jest też zawsze bardziej zmotywowany
1:0 ehh⛔, szkoda bo dużo sytuacji było i spokojnie tutaj z 2-3 bramy mogły w 2 połowie paść

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Właśnie dostałem smsa od Caruzo by grać na Raja Casablanca. Marokanska liga. Mecz się zaczął wlasnie
1.86 Pinn
5 000
Mowi że sprawdzone info tak jak z Penaltom

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czechy - Meksyk kobiety:
Czechy wygrają @2.07
Nie zdążyłem napisać przed golem, ostatnie dwa mecze Czeszki łamały, teraz po przerwie szybkie wyrównanie, zanosi się na kolejnego łamaka

Status
Zamknięty.