>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W prawdzie mecz się jeszcze nie skończył. Ale no nie wygląda jakby chociaż over tu miał być a co dopiero wygrana ence. Jak dzieci we mgle. Jak Zeus ich kara jak chce bez granata żadnego na tym B chociażby. To nie zapowiada się ciekawie.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co myslicie o dzisiejszym meczy Kyrgiosa ze Zverevem ?
NIck cos zaczał grac ale miał prawei same 3 setówki w tym turnieju Sasza napewno swiezszy cieko powiedziec z kolei w jakiej formie Zverev bo Ferrer i Poyrin których ograł po 2:0 to zaden wyznacznik wczoraj grał z Norriem ktory juz moze postraszyc na hardzie i gładko go ograł .
ja mysle ze jednak Zverev powinien wziac finał ma dobrą statystyke w finałach motywacji nie zabraknie plus NIck zmeczony napewno plus jeszcze cos ma z kolanem cały czas australijczyk . wiec raczej Zverev . ktos ma jakies przeymyslenia?

erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ktoś pytał, co grać za bonus z Fortuny z 1 Ligi to też doradzano Tychy....A większy pewniak w Łodzi z tym samym kursem 2:0 prowadzi \w/
Ja pytałem wczoraj i jednak zagrałem ŁKS ;)
Na Tychy nie podobał mi się tak duży spadek kursu, to często pułapka bukow. Oczywiście na logikę Tychy powinny wygrać, dlatego poza bunusem nie gram naszej I ligi :eek:
erni1 sorry ale tego się nie spodziewalem
Ok, tak jak pisałem wyżej ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jozzy22 +16 Punkty (Gratuluję mądrego podejścia do sprawy. Grunt ze nie wtopiles przeze mnie)
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sewilla 1.81
Polecam x2 przeciw Osasunie. Alaves też mam w rozpisie. Jednak żadnego z nich nie zagrałem odważnie. Rekreacyjnie

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Vive bez Dujszebajewa ogarnie mocne Veszprem? ciekawe jayebalyyy bramek w 1 polowie ze masakra ????

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 mapa ponad 26.5 @2
2 mapa ENCE @2.6
2 mapa ENCE +3.5 @2
Powariowali z tymi kursami. Przecież ENCE gra nieziemsko. Przegrali oba pistole, Zeus grał dobrze, ugrał 3 clutche, Simple też dobra gra a mimo to dali radę. Czemu tu by nie mieli? Zwłaszcza że obie ekipy na duście grają w kratkę
⛔ x3 niesamowity ten major jest
ENCE mecz @2.85

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ence 6 pistoletówek przegranych?
5*
pierwszą na mirage wygrali
Grają we 4. Allu po tym trainie gdzieś odleciał. Można rozliczać na minus wszystko w stronę ence. Nie trafia NIC jak leci.

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Być może nie potrzebują wcale snajpera ???? btw chłop nie trafił nawet podkładającego pakę simpla

rozpen 22

rozpen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Coś zaczął trafiać, raczej to łykną, mam pograne Ence + Mibr :bandit:

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No, ostatnio jak narzekam to grać zaczynają,
Coś zaczął trafiać, raczej to łykną, mam pograne Ence + Mibr :bandit:
Odważnie, grać przeciwko Astralis. Ale fakt MIBR wygląda z mapy na mapę co raz lepiej.

roshi 2,4K

roshi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Chyba OT się szykuje w meczi NaVi-ENCE znów wymiana rund,

supermario 637

supermario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sevilla jak na razie gra straszną padakę, nie rozumię tego jak oni mogą tak słabo grać, rozumię żę są bez formy, ale oni walczą o LM i grają z czerwoną latarnią ligi. Nie wiem jak oni zdołali wygrać na Lazio w LE z taką grą. Oni chyba liczą żę wygrają LE i tak uzyskają awans do LM, bo liga zaczyna im odjeżdżać i robi się ciekawie w walce o czwartą pozycję, tam już jest 5 walczących drużyn o LM, więc jak się Sevilla nie weźmie w garść to w pszyszłym sezonie będą jeździć po Kazachstanie, Albanii, Luksemburgach lub innym egzotycznych krajach męcząc się nadal w LE. Aż żal patrzeć na nich obecnie :dntlck:

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Cóż za mecz!! Gratuluję typów na ENCE! To CT na mirage - miazga

Status
Zamknięty.