>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nową taktyke, już na powaznie, odpuszczam live w tygodniu w dniu, moge coś pograć wieczorem ewentualnie ale ogranicze, ale w dzien nie gram bo za duzy stres a pozatym odbija sie to na efektywnosci mojej pracy, a penga jest dobra, a szkoda, zeby to zaprzepascic jak mnie rekruter przez linkedin zwerbował do zajebistej firmy, a kilka dni temu dostałem nową umowe od pracodawcy. Takie tam wywody przy piwku piątkowym i soplicy 200 ml ????

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale Lorenzo wybronila sp uderzeniem po linii )
Mam nową taktyke, już na powaznie, odpuszczam live w tygodniu w dniu, moge coś pograć wieczorem ewentualnie ale ogranicze, ale w dzien nie gram bo za duzy stres a pozatym odbija sie to na efektywnosci mojej pracy, a penga jest dobra, a szkoda, zeby to zaprzepascic jak mnie rekruter przez linkedin zwerbował do zajebistej firmy, a kilka dni temu dostałem nową umowe od pracodawcy. Takie tam wywody przy piwku piątkowym i soplicy 200 ml ????
to kto teraz bedzie handlowal zderzokami?

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zderzoki to przykrywka, pranie brudnych &quot;piniendzy&quot; ;)
skład przemeblowany, jedziemy tam, treneiro wyciągnał wnioski:
Z Miedzią zaczniemy w składzie: Majecki - Vesović, Jędrzejczyk, Wieteska, Rocha - Cafu, Martins - Medeiros, Szymański, Nagy - Carlitos. Na rezerwie: Cierzniak, Hlousek, Antolić, Kucharczyk, Agra, Hamalainen, Kulenović.

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Niezłe jaja Orlik w ciągu 3 minut zapakował 3 bramki a kurs na nich w pewnym momencie to było 15 :O

erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Fortuna daje w ten weekend bonus 50+50 trzeba zagrać ako z 3 spotkań w tym 1 z polskiej 1 ligi, bez warunku kursu minimalnego. Nie obserwuję od dłuższego czasu polskiej 1 ligi, co w miarę pewnego można zagrać z naszej I ligi w ten weekend żeby nie zepsuć kuponu ?

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Calgiari - Inter ako 1.50
Calgiari under 2,5 gola
Inter under 4,5 gola
Inter over 3,5 roga
Calgiari over 1,5 roga
Caliagrai over 0,5 zoltej
mecz over 1,5 zołtej
Inter under 4,5 zoltej

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Fortuna daje w ten weekend bonus 50+50 trzeba zagrać ako z 3 spotkań w tym 1 z polskiej 1 ligi, bez warunku kursu minimalnego. Nie obserwuję od dłuższego czasu polskiej 1 ligi, co w miarę pewnego można zagrać z naszej I ligi w ten weekend żeby nie zepsuć kuponu ?
Tychy

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla spoznialskich Lorenzo jeszcze po 3.2 podziekujecie za 1.30 minut.
teraz mozesz jeszcze cos dorzucic na Di Lorenzo bo jest moim zdaniem nawet atrakcyjniejszy kurs 41 więdz chyba walju

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Reus poprowadz
Borussia Dortmund: Bürki – Hakimi, Akanji, Zagadou, Diallo – Delaney, Witsel – Sancho, Reus, Larsen – Götze

R 235

remigiuszkocur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
no i teraz Calgiari - Inter
no coz ciezko mi sie gra systemem w tym tygodniu walczymy dalej Kiel - Berlin Union 1.52✅
obie over 0,5 zoltej✅
obie under3,5 gola✅
over 5,5 rog mecz✅
Kiel over 0,5 rog✅
Union over 1,5rog✅

Status
Zamknięty.