L
4,3K
lubuszanin
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
to kto teraz bedzie handlowal zderzokami?Mam nową taktyke, już na powaznie, odpuszczam live w tygodniu w dniu, moge coś pograć wieczorem ewentualnie ale ogranicze, ale w dzien nie gram bo za duzy stres a pozatym odbija sie to na efektywnosci mojej pracy, a penga jest dobra, a szkoda, zeby to zaprzepascic jak mnie rekruter przez linkedin zwerbował do zajebistej firmy, a kilka dni temu dostałem nową umowe od pracodawcy. Takie tam wywody przy piwku piątkowym i soplicy 200 ml ????
TychyFortuna daje w ten weekend bonus 50+50 trzeba zagrać ako z 3 spotkań w tym 1 z polskiej 1 ligi, bez warunku kursu minimalnego. Nie obserwuję od dłuższego czasu polskiej 1 ligi, co w miarę pewnego można zagrać z naszej I ligi w ten weekend żeby nie zepsuć kuponu ?
A jakiś pewny over / under bramkowy, może być po minimalnym kursie ?Tychy
Win Tychów w bramki się nie bawieA jakiś pewny over / under bramkowy, może być po minimalnym kursie ?
Seta powinna ogarnąć Di Lorenzo @2,07
teraz mozesz jeszcze cos dorzucic na Di Lorenzo bo jest moim zdaniem nawet atrakcyjniejszy kurs 41 więdz chyba waljudla spoznialskich Lorenzo jeszcze po 3.2 podziekujecie za 1.30 minut.
no coz ciezko mi sie gra systemem w tym tygodniu walczymy dalej Kiel - Berlin Union 1.52
obie over 0,5 zoltej
obie under3,5 gola
over 5,5 rog mecz
Kiel over 0,5 rog
Union over 1,5rog![]()