>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak ktoś nie grał rano overka w meczu J. Wilstermann vs Real Potosi niech żałuje bo kurs mocno poleciał w dół meczyk już za 30min polecam do oglądania jak ktoś lubi latynoski futbol ????
jakiego overka? ta liga na over under jest nie przewidywalna jakich a ze kurs leci w tej lidze to bukmacherskie poprawki

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cs
Swole Patrol - eUnited (1 mapa) @1,9

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
thomaszc +11 Punkty (mega typ!!)
pawel105 +9 Punkty
T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie na temat, nie na żywo, ale może by zorganizować zbiórkę na &#39;najlepszych typerów na żywo&#39; od dłuższego czasu daję to co piszę Verno, to co Nole, chociaż u Nole czasem podważę swoimi argumentami(głupimi, których nie piszę, ponieważ moje argumenty z każdej strony można podważyć =), aczkolwiek AO wyszedłem na duży +), każdy od wygranego typu przez danego użytkownika(myślę, że max 5) mógłby dobrowolnie ooddać jakiś %, nawet 1%. dla nas wygranych, dzięki &#39;WAM WIELKIM&#39; to jest &#39;nic&#39;, ale przy większej ilośći, możecie miec 500zł w ciągu tygodnia/miesiąca. Tylko jak to zrobić, by nikt nie beknął grając zza granicy? Proszę o opinie admina/adminów, a jeżeli to by przeszło, to proszę o opinie jak zrobić te przelewy, by to było &#39;bezpieczne&#39; ???? .
Pozdrawiam.

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No no Wilstermann z taka offensywa to po mistrzostwo zobaczymy bo Bolivar ma duet Callejon Riquelme bedzie ciekawie

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie na temat, nie na żywo, ale może by zorganizować zbiórkę na &#39;najlepszych typerów na żywo&#39; od dłuższego czasu daję to co piszę Verno, to co Nole, chociaż u Nole czasem podważę swoimi argumentami(głupimi, których nie piszę, ponieważ moje argumenty z każdej strony można podważyć =), aczkolwiek AO wyszedłem na duży +), każdy od wygranego typu przez danego użytkownika(myślę, że max 5) mógłby dobrowolnie ooddać jakiś %, nawet 1%. dla nas wygranych, dzięki &#39;WAM WIELKIM&#39; to jest &#39;nic&#39;, ale przy większej ilośći, możecie miec 500zł w ciągu tygodnia/miesiąca. Tylko jak to zrobić, by nikt nie beknął grając zza granicy? Proszę o opinie admina/adminów, a jeżeli to by przeszło, to proszę o opinie jak zrobić te przelewy, by to było &#39;bezpieczne&#39; ???? .
Pozdrawiam.
Zorganizujemy i damy na fundacje

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Pozdrawiam.
Podac adres skrill do przelewu? ????
Na forum nic takiego nie będzie mieć miejsca.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Persipura Jayapura - Persidago Gorontalo, kolejny gol: Persipura, @1.60, 1:1 w 70 minucie, stawka: x2
Persibat Batang - PSIS Semarang, 2, @4.50
Tutaj próbuje według mnie jest szansa a ja łapałem kurs @5.50 - jak będzie niedługo zobaczymy

ferdzio1 +6 Punkty (Twoje wchodzæ a moje nie :()
erni1 +4 Punkty (Gratki)
buniol92 +2 Punkty (Dzięki)
ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
Persipura Jayapura - Persidago Gorontalo, kolejny gol: Persipura, @1.60, 1:1 w 70 minucie, stawka: x2
Persibat Batang - PSIS Semarang, 2, @4.50
Tutaj próbuje według mnie jest szansa a ja łapałem kurs @5.50 - jak będzie niedługo zobaczymy
W Batang trzeba było pograć over 2,5 do 10 min :sun::sun::sun:

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
MOSKOVSKIE KREMLEVCY - CENTROVIE KULTOROLOGI 1 tercja over 1,5 1.30
Grubasa gram za wszystko albo jadę dalej ,albo znikam już jak nie wejdzie

uzytkownik-162435 +7 Punkty (Dzięki kolego. Tobie również dobrego dnia i wysokich wygranych życzę. Oby hajs się zgadzal. Wszystkiego dobrego)
Status
Zamknięty.