>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔
edit: jednak w grze SZOK:eek:
hahaha jednak ✅ co za pojebany kurs t był, sorry że rozliczałem ale czasem zapominam jakie dzikie rzeczy sa możliwe w tych chelkach

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matkowsky +8 Punkty
holandiahapert 561

holandiahapert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haras El Hodood - El Gouna FC 1.70
ilość goli w meczu – 1 drużyna więcej niż 0.5

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
malina196 +6 Punkty
ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
St Etienne vs Dijon 1
Celtic vs St. Mirren Celtic o2,5
@2.28

St Etienne u siebie bardzo mocna ekipa natomiast to co mnie interesowało to jakim składem wyszli w poprzednim meczu pucharowym i jak dla mnie wygląda to przekonująco żeby dzisiaj pograć w ich stronę goście powinni skupić się na walce o utrzymanie w lidze nie sądzę żeby byli dzisiaj w stanie sprawić jakąś niespodziankę
Celtic po ostatniej porażce z Rangersami ma serię 3 spotkań u siebie ligowych w których będzie chciał zgarnąć komplet punktów i odjechać rywalom w tabeli dzisiaj pierwszy rywal St Mirren ekipa która prawie każde spotkanie w tym sezonie na wyjazdach traci powyżej 1 bramki Celtic jak wygrywa to albo 1:0 albo wysoko dzisiaj uważam powinni być zmotywowani i przycisnąć od początku rywala aplikując im kilka bramek i raczej się nie spodziewam by im się to nie udało

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Islandia @2,55
Brazylia jest dramatycznie słaba, przede wszystkim w obronie. Gejzery po słabszym początku złapali rytm i powinni ogarnąć

Status
Zamknięty.