Myślisz że da radę ugrać jednego seta , chodzi mi o Edmunda .Nie przepadam wymądrzać się po meczu, ale naprawdę granie tu na Isnera było proszeniem się o kłopoty.
Berdych siła uderzeń jak przed kontuzją, trochę pokracznie porusza się po korcie mam wrażenie (nie żeby kiedykolwiek w tym brylował). Edmund na razie za bardzo nie przeszkadza.
Ciężko powiedzieć. Ewidentnie daleko od optymalnej formy, ale też zagadką jest, na ile Berdych jest gotowy na granie do 3 wygranych setów. Swoich pieniędzy bym nie postawił.Myślisz że da radę ugrać jednego seta , chodzi mi o Edmunda .
Jak na razie to go miażdży .Ciężko powiedzieć. Ewidentnie daleko od optymalnej formy, ale też zagadką jest, na ile Berdych jest gotowy na granie do 3 wygranych setów. Swoich pieniędzy bym nie postawił.
Wstrzymałbym się, rok temu dostawał już 0-2 z Boltem i wyciągnął jeszcze. Dziwny to był mecz...Troicki bez formy, zupelnie oddal ten mecz.
Jak każde duże, sportowe wydarzenie.Te wielkie szlemy to niezłe żniwa dla buków.
No inaczej go nazwać się nie da , spapral takie fajne ako .Edmund kandydat na frajera dnia, najpierw niewykorzystana piłka setowa, a potem oddanie gema z 40-0. ????
Niszczy go Ebden oby tylko Niemiec nie skreczowałDobra to i ja coś zagram Ebden po mecz 4.20