>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Oghab Nehaja - Sharvand Arak
0:2 w plecy po wyrównanych setach - 22:25, 26:28
8:8 w 3 secie
Oghab Nehaja - 10.00

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
AEK+PAOK+Olympiakos+Barcelona+Porto+ overy2,5 w meczach Limassol,Orebro,The Strongest @4.87
tasiemiec ????

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Ja przyaatakowalem dzisiaj Chelsea Juve awans Roma awans i Barca -1 ale chyba nie opłacało się bo po kursie @2 jest awans a mało prawdopodobny jest wynik 20 i dogrywka ale zobaczymy ako @7.7
STS

T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam, że tutaj piszę, ponieważ w temacie ecoPayz nie znalazłem odpowiedzi, a zależy mi na czasie, bo muszę wypłacić hajsy:
&#39;W celu weryfikacji adresu zamieszkania, prosimy o przysłanie pełnej strony dokumentu zawierającej następujące dane: imię i nazwisko, adres zamieszkania, data wydania dokumentu- nie starsza niż okres ostatnich trzech miesiecy (w formacie PDF lub JPEG) z poniższej listy:
• kopia wyciagu bankowego/rachunku, (potwierdzenie wykonania przelewu/przekazu nie będzie akceptowane)&#39;
Czy ktoś wie, jaka ma być to kopia? Opłaty miesięczne tj. orange nie wchodzą w grę, sam opłat tj. wodę/gaz nie robię, ponieważ wynajmuję mieszkanie.
Pozdrawiam, i dziękuję za odpowiedź.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ako 2.07. Barcelona , Tottenham 1X i Juventus awans.

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
Przepraszam, że tutaj piszę, ponieważ w temacie ecoPayz nie znalazłem odpowiedzi, a zależy mi na czasie, bo muszę wypłacić hajsy:
&#39;W celu weryfikacji adresu zamieszkania, prosimy o przysłanie pełnej strony dokumentu zawierającej następujące dane: imię i nazwisko, adres zamieszkania, data wydania dokumentu- nie starsza niż okres ostatnich trzech miesiecy (w formacie PDF lub JPEG) z poniższej listy:
• kopia wyciagu bankowego/rachunku, (potwierdzenie wykonania przelewu/przekazu nie będzie akceptowane)&#39;
Czy ktoś wie, jaka ma być to kopia? Opłaty miesięczne tj. orange nie wchodzą w grę, sam opłat tj. wodę/gaz nie robię, ponieważ wynajmuję mieszkanie.
Pozdrawiam, i dziękuję za odpowiedź.
Kopia wyciagu czyli jak np dostajesz z banku potwierdzenie transakcji z calego miesiqca

Status
Zamknięty.