>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nikt nie chce powiedzieć co to za projekt to wiadomo, że był niezgodny z regulaminem forum. Reszty chyba możecie się już sami domyślić.
już Wam pisze, a co tam. Dokładnej tresci nie wkleję bo to usunąłem ale w skrócie:
Ze ma dojscia do goscia, ktory zna działacza w jakims klubie z ligi angielskiej 4 czy 5 i za info chce 1000 funtów, a w zamian da typ, że będzie wałek ???? ???? ????

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
już Wam pisze, a co tam. Dokładnej tresci nie wkleję bo to usunąłem ale w skrócie:
Ze ma dojscia do goscia, ktory zna działacza w jakims klubie z ligi angielskiej 4 czy 5 i za info chce 1000 funtów, a w zamian da typ, że będzie wałek ???? ???? ????
Typowa akcja malolata, który wisi za mefedron i wypier... ludzi bo ma dużo reputacji &#39;szacunku&#39; na forum a marionetki lykneli jak pelikany bajkę.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
erni1 +4 Punkty (Gratki)
ejson +7 Punkty (polapale i razem z toba dolozylem, jestes moim guru juz od dluzszego czasu, z fartem :))
mario1112 +9 Punkty
wsc +5 Punkty
B 3,3K

byle-na-plus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpackie
Spokojnie... pewnie milczy, bo jeszcze nie było tego wałka ???? 1000 funtòw... gruuubo:cwl:

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Hehe..to dlatego pisał w niedzielę,że ucieka z forum na kilka miesięcy:cwl:

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Poprosze o screen na priv tego co pisal Gazowana Smietana bo trzeba goscia wyjasnic za wyludzanie od ludzi pieniedzy i lamanie regulaminu forum jesli oczywiscie to wszystko co mowicie jest prawda.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Barnet - Brentford, 2 over 1.5 goli, 0:0 w 28 minucie, @1.57
+
Cambuur - Go Ahead Eagles, Both team to score, @1.72 1:0 w 55 minucie
Łączny: @2.71

edit
Go Ahead Eagles oczywiście chwilę później czerwona...

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troyes - Lens over 0.5 HT @2.80 ⛔????⛔
Poprosze o screen na priv tego co pisal Gazowana Smietana bo trzeba goscia wyjasnic za wyludzanie od ludzi pieniedzy i lamanie regulaminu forum jesli oczywiscie to wszystko co mowicie jest prawda.
on to wysyłał na meila, jak mu się podało meila, ja podałem takiego mojego &quot;lewego&quot;, zeby zobaczyc co kombinuje. Jak przeczytałem co napisał to mu grzecznie odmówiłem. Wykasowalem tego meila, ale to prawda.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
za kilka miesięcy założy multikonto podziała dwa miesiące i ruszy z nowym projektem:]
Juz zalozyl multi ale szybko jego nowe konto spadlo z rowerka. To tak miedzy nami :]

Status
Zamknięty.