>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Korzysta ktoś z trustly? Muszę wpłacić do buka kasę to metodą by móc wypłacić? Mam problemami z ecopayz a trzeba na szybko wyprowadzić gotówę z buka.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Polansky +4,5 @1,72✅
Laaksonen @1,5✅
Kostiuk @1,42⛔
McHale +1,5 seta @1,5✅
Chan/Chan @1,5✅
Ako: 8,24
Może dziś będzie więcej szczęścia
Brak słów co zrobiła ukrainka. ????

S 98

skazany10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piastów
Korzysta ktoś z trustly? Muszę wpłacić do buka kasę to metodą by móc wypłacić? Mam problemami z ecopayz a trzeba na szybko wyprowadzić gotówę z buka.
Ja wplacam i nie ma problemow. Polecam bezpiecznie tez.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Angola miażdży na każdej pozycji Katar
Nie widziałem piękniejszego spotkania. Rozumiem że to MŚ ale to jest porażka. Tak wiele dobrych ekip nie może zagrać na turnieju a przyjeżdżają takie kwiatki.Jezeli Katar nie wygrywa ani jednej przewagi z Angolą i rzuca TYLKO 8 bramek do przerwy to nie trzeba tego komentować.

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Kusi mnie na postawienie na jutro w tenisie na win Kvitowej i Hurkacza, co o tym myślicie? Proszę o rady i opinie !!!

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja. Jest ok. Nie ma Co się bać.
Ja chce wypłacić a nie wpłacić. Pytanie czy muszę wpierw dokonać depozyt by móc wypłacić.
Chyba tak ale 100% Nie wiem

F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Nie widziałem piękniejszego spotkania. Rozumiem że to MŚ ale to jest porażka. Tak wiele dobrych ekip nie może zagrać na turnieju a przyjeżdżają takie kwiatki.Jezeli Katar nie wygrywa ani jednej przewagi z Angolą i rzuca TYLKO 8 bramek do przerwy to nie trzeba tego komentować.
A to nie Katar miał taki super team kiedyś jak był gospodarzem? Jak naturalizowali kilku bałkańców?

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kusi mnie na postawienie na jutro w tenisie na win Kvitowej i Hurkacza, co o tym myślicie? Proszę o rady i opinie !!!
Nie mal, że pewne jest że u doktorka będą grane tajbreki, 3/4 może i pięć. Tam to już loteria, więc sam bym brał Huberta, ale ja mam jednak inny pomysł na to spotkanie.
e: przepraszam, nie doczytałem, myślałem że chodzi o spotkanie Huberta na AO

madox2010 77

madox2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nottingham Forest U23 0 - 1 Hull U23
Over 1,5 gola @ 1,6 76&#39;
1-1✅

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Waites-Whitehead BDO Darts
Najwyższy c/o under 130.5 @ 2.32 betsson
Nie wiem czy jest jeszcze pre dostępne, ale jak nie to na live będzie zaraz. Kosmiczna linia, nawet w PDC takie linie często nie wchodziły a co dopiero tutaj. Wiadomo best of 9, sporo czasu, sporo okazji, ale 131+ to już trzeba trafić dwa treble (albo trebel-double) żeby mieć jedną lotkę na dabla. Conan w ogóle w tym turnieju nawet się o takie c/o nie otarł. Waites zrobił raz większe - 160.

F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Angola robi akcję w tylu NBA i w wygrywa z Katarem, zresztą mają w składzie typa podobnego do Lebrona ;)

Status
Zamknięty.