>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
larkspur 4,7K

larkspur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
czaro82 +7 Punkty
adam68-a1 +9 Punkty
daarionaharis +3 Punkty
erni1 +4 Punkty (Dzięki, zagrałem)
xkazikx +3 Punkty
tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I. Tuluza i Nicea wygrały 1$eta
Toulouse zaczęła przegrywać ???? ale jednak Toulouse wygra seta zaś Nicea wtopa. Karma wraca.
Obie izi nie dodało się a edytowali ale dodalem jak przegrywali także tego
Tuluza .2 set @2.37 bet365

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CUDO HAHA ✅✅✅✅
LADOWALI HAJS W RYNELK HT I DALI :cash::cash::cash:
na poczatku krytykowałem tą giełde, przyznam się bez bicia, jakby odjąć typy &quot;brazylijskie&quot; to super. Z nimi to wiesz sam jak jest. Od 2-3 dni jak akurat tu byłem, to skorzystalem z 4 typów za co dziękuję.
rzadko gram czyjeś typy, ale czasem jak nie mam pomysłu od od konkretnych osób coś tam podbieram ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
na poczatku krytykowałem tą giełde, przyznam się bez bicia, jakby odjąć typy &quot;brazylijskie&quot; to super. Z nimi to wiesz sam jak jest. Od 2-3 dni jak akurat tu byłem, to skorzystalem z 4 typów za co dziękuję.
rzadko gram czyjeś typy, ale czasem jak nie mam pomysłu od od konkretnych osób coś tam podbieram ????
o co chodzi z tą giełdą? ????

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o co chodzi z tą giełdą? ????
próbowałem to lukać ale nie mam czasu, była ostatnio tu polemika i po części się zgodze ze ktoś tam coś lekko podwazał , user the boss, ale jak widac to działa więc jak mu działa (larkspurowi) to niech kosi i niszczy buka.
najwazniejszy cel pamietajcie to nie czy Ty wygrasz wiecej niz ja, czy inny user, wazne by buk dostał po ryju !!! trzeba razem kosić chama.

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;nigdy wiecej koszykówki&quot; mówiłem pare razy. Wytłumaczy mi ktos jak Real Madryt przegrał spotkanie?!

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
&quot;nigdy wiecej koszykówki&quot; mówiłem pare razy. Wytłumaczy mi ktos jak Real Madryt przegrał spotkanie?!
Moja rada bo śledzę to od lat. W piątki wieczorem nie graj super pewnych spotkań w Eurolidze bo robią wały. Co tydzień niemal się to powtarza czy CSKA czy Real, Barcelona czy Panathinaikos albo Fener przegrywają po kursach 1,05-1,15.. Nie ma co się nad tym zastanawiać z jakiego powodu ale to jest fakt.Wczoraj jak przejrzałem ofertę to zastanawiałem się czy nie zagrać tak wbrew logice i temu schematowi tej Buducnost ale pomyślałem,że to raczej niemożliwe a jednak po raz kolejny się sprawdziło.

erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Lorient - Ajaccio 1DNB 1.66 etoto
Do przerwy 0:1 ale gospodarze niepokonani u siebie a goście od 32 minuty w 10

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
... Hoffenheim - Bayern over 10.5 korka @ 2.14
Nie graj mordzia różnych w tym meczu.. Ja też się na to złapałem pobierając mniejsza linie a tam nawet 5 nie wykreca jeszcze Bayern wygrywa 2-0 to tym bardziej

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Serio przez 25 minut w Niemczech tylko jeden rzut rożny? ????
Chyba już nie ma na co liczyć, bo Bayern już wygrywa więc ma wyjebongo, a Hoffenheim jakoś nawet nie umie utrzymać się przy piłce :/

supermario 637

supermario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dwa ewidentnie odbite rogi od graczy Hoffenheim, nieuczciwie nie przyznane Bayernowi, sędzia chyba pograł na under
Serio przez 25 minut w Niemczech tylko jeden rzut rożny? ????
Sędzia ???? musiał pograć under u ziemniaka, bo dwóch ewidentnych rogów Bayernowi nie uznał po tym jak dwukrotnie nabijali graczy Hoffenheim

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cosmograf +4 Punkty (też masz pograne rogi? :D)
Status
Zamknięty.