>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tsurenkoa nie lubi grać z zawodniczkami mocno bijacymi lepiej było zabrać Karolinę na mecz a kursy podobne.
Nie że się czepiam ale Osaka czy Kontaveit to zawodniczki preferujace jaki styl gry?

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tsurenkoa nie lubi grać z zawodniczkami mocno bijacymi lepiej było zabrać Karolinę na mecz a kursy podobne.
Zapamiętam ;) nie gram WTA i rzadko oglądam, ale Tsurenko chyba jest w gazie, a tenis Pliski mnie nigdy nie przekonywał, zobaczymy rano, niech wygra 2-1 i obydwaj będziemy mieli rację. Zawijam pozdro

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie że się czepiam ale Osaka czy Kontaveit to zawodniczki preferujace jaki styl gry?
Osaka? Ochłon. Pliskova to siła serwisu i forehandu na poziomie Sereny Williams.
Prócz czarnej to jest najmocniej bijące europejka..

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kontaveit może i preferuje agresywny styl gry mimo wszystko daleko jej do tego co by ją określić jako silna i mocna. Agresja nie zawsze chodzi w parze z siłą.
Typy jak na tacy jak nie wejdą wtedy będę się tłumaczył.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kontaveit może i preferuje agresywny styl gry mimo wszystko daleko jej do tego co by ją określić jako silna i mocna. Agresja nie zawsze chodzi w parze z siłą.
Typy jak na tacy jak nie wejdą wtedy będę się tłumaczył.
Jeżeli dla Ciebie Osaka nie gra siłowego tenisa to za dużo nie pogadamy. Szybkością serwisu może się równać z serena. Wystarczy obejrzeć finał US Open i zobaczyć jaka siła uderzeń dysponuje. Co do pliskovej twierdzisz że to najmocniej grająca europejka. Dla mnie porównywalny albo i mocniejszy tenis gra Goerges Kvitova czy Sabalenka Ale każdy ma swoje zdanie.
Żeby nie było ja nie neguje typu że Karolina wygra tylko nie zgadzam się że stwierdzeniem że Tsurenko nie potrafi grać z zawodniczkami grającym mocno bo już takie dwie ograła.
Od siebie polecam ako które wrzuciłem do tematu
https://forum.bukmacherskie.com/threads/liczy-sie-tylko-zysk.154845/

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Czy w WH można zagrać karny na żywo? Nigdzie nie mogę znaleźć czy tylko przedmeczowe?
Zaraz po rozpoczęciu spotkania opcja ginie - czyli pre.
Btts w 2 minuty...
Werdykt jury brzmi: &quot;co tu się odjeba*o&quot;? ????
Ale kursiowo przeszło obok nosa. Trudno

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli dla Ciebie Osaka nie gra siłowego tenisa to za dużo nie pogadamy. Szybkością serwisu może się równać z serena. Wystarczy obejrzeć finał US Open i zobaczyć jaka siła uderzeń dysponuje. Co do pliskovej twierdzisz że to najmocniej grająca europejka. Dla mnie porównywalny albo i mocniejszy tenis gra Goerges Kvitova czy Sabalenka Ale każdy ma swoje zdanie.
Żeby nie było ja nie neguje typu że Karolina wygra tylko nie zgadzam się że stwierdzeniem że Tsurenko nie potrafi grać z zawodniczkami grającym mocno bo już takie dwie ograła.
Od siebie polecam ako które wrzuciłem do tematu
https://forum.bukmacherskie.com/threads/liczy-sie-tylko-zysk.154845/
Wybacz gościu po browar byłem zaraz ci odpisze
Wybacz gościu po browar byłem zaraz ci odpisze
Wchodzą na tapetę mecze które odstawiłem jutro Ci odpisze w tym temacie
Kogo chcesz porównywać do Pliskovej Sabalenka to jest młoda strzała z mocnym serwisem i słaba głową Osaka? Nie kompromituj sie

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Na Simondsie do jego zejścia pozwolił typ w UB zrobić 18,5-22,5 przedział - no mistrz ???? )))

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie byłem fanem Karoliny jednak klasę trzeba jej oddać a jak ty mi porównujesz Sabalenka to nie wiem czy mam się śmiać czy plakac

Status
Zamknięty.