>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć o jakim rynku mówi larkspur , ponieważ prywatnie nie mogłem się dowiedzieć. Jakby co najmniej to był klucz do skarbca

madox2010 77

madox2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅Bromley- Sutton
Nie było tu remisu między nimi od 13 spotkań ostatnio 2012 czyż by się dziś zapowiadało? Over 2,5 próbuje

larkspur 4,7K

larkspur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
LIVE
Bromley - Sutton
over 2.5 @1.75 unibet
podbijam , caly czas idzie kasa na rynek 2.5 , polecam !!!!

HAHAHAH BOOOOOOOMMMM✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
ponad 200 000 bylo juz w grze glownie w over to szlo !!! ????
dzis piekny dzien na forum ze skutecznoscia !!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daarionaharis +3 Punkty
xxxl +6 Punkty (jupppi)
przem91 +4 Punkty
budda2012 +9 Punkty (Dzięki)
plokin +11 Punkty (Nie wiem co to za giełda, ale ludzie na niej wiedzą i widzą więcej :))
rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Abonamenty płacić złodziejom z TVP albo dotować to dziadostwo z publicznych pieniędzy.
Kupili jak w ostatnich latach prawa do darta PDC i znowu przez 2 tygodnie puszczali albo i nie puszczali bo rzadko widziałem w programie jakieś odtworzenia przed 23.00, dzisiaj widzę to samo. Władować za licencję tyle sałaty a potem nawet tego nie puszczać, za to jakieś archwialne programy to często gęsto leciały. A jak już puszczają to się żygać chce to w jakis oni to sposób robią, Brytole i ich otoczka to nawet szachy by tak zorganizowała że byłoby to efektowne do oglądania. Tak samo z tenisem w Abu Zabi, zero spotkań pokazali.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć o jakim rynku mówi larkspur , ponieważ prywatnie nie mogłem się dowiedzieć. Jakby co najmniej to był klucz do skarbca

Nie wiem z którego kolega larkspur korzysta, ale sprawdź sobie i poczytaj np o:
Matchbook, smarkets
Nie wiem czy z Polski da radę wejść.
Ps. Nic więcej nie wiem... Nie pytaj... Poszukaj... Bez odbioru.
Pzdr

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Na matchbooka wchodzisz bez problemu , Betfair z Polski nie działa musisz przez VPN
link do matchbooka https://www.matchbook.com/events/live-betting
chodzi o strony działające na zasadzie giełd (dokładnie tak jak działaja GPW i reszta ) gdzie widzisz ile hajsu i na co ludzie stawiaja ,potem granie zgodne z trendami
ps: Byłem pewny, że od czasu meczu Davidenki w Sopocie każdy Polak wie co to giełda ???? )))
a tu 10 lat minęło i widać nowe pokolenie zapomniało jak Davidenko przegrywał bodaj z Vassalo Arguelo a tam szło na niego 7 milionów funtów ????
W tym jednak meczu udowodniono , ze hajs stawiał przez powiązane ze sobą konta ...brat Davidenki (on sam zaliczył dyskwalifikację na jakiś czas o ile dobrze pamiętam ) . Wtedy zakłady dotyczące tego meczu zostały anulowane . Ale od tego czasu giełdy roziwnęły się - dziś firm jest juz kilka a Larkspur dobrze po nich buszuje i dziś gra zgodnie z trendami dała fajny profit ????
At all

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daarionaharis +3 Punkty
firminio +4 Punkty
uzytkownik-162435 +4 Punkty (I tak nie ogarnie - nie wiem skąd Ci ludzie się tutaj biorą. Pozdrawiam)
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Na matchbooka wchodzisz bez problemu , Betfair z Polski nie działa musisz przez VPN
link do matchbooka https://www.matchbook.com/events/live-betting
chodzi o strony działające na zasadzie giełd (dokładnie tak jak działaja GPW i reszta ) gdzie widzisz ile hajsu i na co ludzie stawiaja ,potem granie zgodne z trendami
ps: Byłem pewny, że od czasu meczu Davidenki w Sopocie każdy Polak wie co to giełda ???? )))
a tu 10 lat minęło i widać nowe pokolenie zapomniało jak Davidenko przegrywał bodaj z Vassalo Arguelo a tam szło na niego 7 milionów funtów ????
W tym jednak meczu udowodniono , ze hajs stawiał przez powiązane ze sobą konta ...brat Davidenki (on sam zaliczył dyskwalifikację na jakiś czas o ile dobrze pamiętam ) . Wtedy zakłady dotyczące tego meczu zostały anulowane . Ale od tego czasu giełdy roziwnęły się - dziś firm jest juz kilka a Larkspur dobrze po nich buszuje i dziś gra zgodnie z trendami dała fajny profit ????
At all
Zbyt skomplikowane i tak będzie dla niektórych... Najlepiej wszystko na tacy podać... Rozpisz... Rozrysuj... IQ?
Brawo xxxl

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Mama VanVleeta prowadzi dość ożywionego twittera - ale nie wiem czy będzie źródłem informacji o tym, jak zagra syn w kolejnych meczach ????
https://twitter.com/svanvleet
Siakam wg schematu zmian wróci dopiero na ok 6/7 min przed końcem 2qw - under 14,5 potem licze na 12,5 do ov
No i dupa - Siakam wrócił za szybko niestety trzeba robić sprzedaż na minusie ???? (
Pani , ktróa przeprowadza wywiady w Milwaki to ex-miss Kentucky Katie George mniam ????
https://onmilwaukee.com/sports/articles/katie-george-bucks-milwaukee-talks.html

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Ktos cos na nba?
U ruska masz linie na Blake 28,5 a w SB masz na niego 33,5 - śliczny potężny middle wychodzi , który dodatkowo będziesz mógł kontrolować ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Pozostaje czekać na blowout w Milwaki i ładować grajków na undery jeśli nie zakuma ktoś kto ma linie live ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Nie gram u ruskich ;)
Mam w meczu sacramento u 117 polowa

Widzisz jak niedobrze się ograniczać ???? Blake 29 czyli ryzykując 200 plnów (350 jeśli posiadasz tylko 1 konto w 1xb) straty ....wyszło 1620 zarobku ...bo middle siadł idealnie ????
ale graty za Sac ???? oczywiście

Status
Zamknięty.