>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Heh, mlode Lotysze w 3 minuty 4 kwarty rzucili 23 pkt... Prawie tyle co przez cala 3 kwarte... Wariaciki.
ło matko jaki oni mają wybór live z tego meczu :O nawet dali Polonie z Katowicami live gdzie nigdzie tego nie ma.
U nich amatorska lige szostek pilki noznej z Wroclawia zagrasz to ligi hokeja mieliby nie miec ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Heh, mlode Lotysze w 3 minuty 4 kwarty rzucili 23 pkt... Prawie tyle co przez cala 3 kwarte... Wariaciki.

U nich amatorska lige szostek pilki noznej z Wroclawia zagrasz to ligi hokeja mieliby nie miec ????
Jakimi Ty grasz stawkami że tak długo opłaca się Tobie tam grać

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Gladbach - Nurnberg @ under 1,5 gola @ 2,00
Kolejny jak dla mnie oczywisty under dziś.
Podolsk - CSKA @ under 3,5 @ 1,85

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
⛔???? Gladbach-Nurnberg live 45 min.
Nastepny gol Nurnberg typ 2 kurs 4.5
Hazard wlasnie przestrzelil karnego w ostatniej akcji 1 polowy. Zazwyczaj po czyms takim za kare dostaje sie frjerskiego gola.
Edit: jednak ta Norymberga slabsza niz myslalem,wiecej szczescia niz umiejetnosci...

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na marginesie - radzę dzisiaj obserwować sytuacje co do meczu AGO - VP. Jeśli dojdzie do tego meczu to darmowe pieniądze można dostać stawiając na AGO. Kurs mały, bo 1.40, ale jednak. Dla tych co nie w temacie VP - dwóch graczy już koniec kariery, skład się rozpadł, wszystko jak leci przegrywali ostatnio, zero mobilizacji. A mecz bardzo ważny, bo o awans na duży turniej z mega $$$$ Ago na fali wznoszącej, dla mnie bet 9.5/10 pewny. Mecz ma być o 17.00
Pisałem, DARMOWA KASA ✅✅
AGO Esports 2 mapa win 1.60 1xbet

Gram grubo, ale nie namawiam.
✅✅
Początkowo rozliczyłem drugi zakład na minus, przepraszam, ale się zgrzałem mocno już. Taki zakład prawie mi przegrali gdzie pewnie kurs na nich w pewnym momencie mógł być 1.05.
Ogólnie kto się wgłębił w typ i przeczytał co napisałem to sobie ładnie zarobił dzisiaj. Pozdrawiam. ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
erni1 +3 Punkty (Dzięki, zagralem)
Status
Zamknięty.