>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gość wjeżdża na wslizgu agresywnie w nogi nie patrząc na piłkę i ty mi nie gadaj o wytycznych. Poczytaj przepisy gry w piłkę nożną.
Ja sie z toba w 100% zgadzam ???? . Tylko mowie, ze to jest FA Cup i sedziowie nie pokazuja kartek nawet jak sa faule na kartki. Tez mnie to wkurwia.
A przepisy to mozna sobie czytac ile wlezie. Problem w tym, ze kazdy sedzia inaczej bedzie je interpretowal. Taki sport...

P 254

pablo95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sie z toba w 100% zgadzam ???? . Tylko mowie, ze to jest FA Cup i sedziowie nie pokazuja kartek nawet jak sa faule na kartki. Tez mnie to wkurwia.
A przepisy to mozna sobie czytac ile wlezie. Problem w tym, ze kazdy sedzia inaczej bedzie je interpretowal. Taki sport...
Jakbym wiedział gralbym Under kartek. Mimo wszystko omijać tego gwizdka &quot;łowce ekwiwalentów&quot; .

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś ma gdzie pograć to polecam zagrać Benat otrzyma ŻK w meczu Celta - Athletic, ja niestety nie mam gdzie. Spotkanie szybkie i &quot;kartkogenne&quot;, Athletic mocno faulująca i kartkująca drużyna, Benat miał spóźnione wejście z początku meczu i gra na newralgicznej pozycji gdize musi przecinać ataki Celty, której zależy na zmianie wyniku. Czekam i czekam ale się chyba nie doczekam oferty więc za drobniaczki może ktoś skorzysta.
⛔ chociaż nie pograłem to rozliczam, 5-ciu zawodników Athletic z pola zostało ukaranych kartką, akurat on się uchował. Cóż, goście potwierdzili, że grają wyjątkowo &quot;chamsko&quot; w tym sezonie.

madox2010 77

madox2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne to jest, jak zagram małą stawka zawsze wejdzie i to tak po dużym kursie jak tylko postawie więcej za Chiny nie wchodzi i to jeszcze po małym kursie.
Postawilem na over 1,5 gola w 36min Porto- Nacional no i booom zaraz gol i to nawet dwa

blantowiec 123

blantowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Rozkminiam jak ugryźć mecz Porto-Nacional i myślę że najbezpieczniejszym zakładem po spoko kursie jest azjan na 1 połowe -1. Powodzenia brygada :punch:
@1.82
b365
Wolverhampton - Liverpool
DW 3-1
@5
1/10
ZWROT i ⛔⛔⛔

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Ostatni typ ode mnie bo dramat dzis. Stawka x2
Porto - Nacional, 2 over 1.5 goli, 2.60, 2:1 w przerwie
edit
⛔
...

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
1,4 na Uchiyame już, hmm
Poszli wszyscy masowo :p

adrian715 2,5K

adrian715

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ode mnie na noc:
Ostapenko Elena - Barty Ashleigh
Under 24,5 @1,30
DW 0-2 @1,62
1 set over 8,5 gema @1,58

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Uchiyama oddał taja z 5-2, elegancko widzę.
Bardzo close ten mecz, pewnie teraz szybko straco serwis i po robocie :p

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
No słabo, jakoś tak bez walki ten taj. Ofner co prawda zagrał high swoich możliwości przez cały mecz, no ale za bardzo Japoniec oddawał inicjatywę przy serwisie rywala.
Hmm, no trudno. Zaraz Gojo zaczyna ;)

Status
Zamknięty.