>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
nadąża, tu ich nie złapiesz

Cygani jaki doping ???? )
Szło zdązyć teraz na Norge ????
Zrzuca kurs - kuma , ale lini nie rusza ani nie zawiesza ???? teraz z 1,8.. na 1,60 bodaj
Norweżki wcale źle nie graja - ale Cyganki maja dzień konia - selekcja rzutów i skutecznośc kosmiczny poziom
Ale masz racje , łapanie czegokolwiek na tym meczu to strata czasu - lepiej się przesiąść na Hiszpanie ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Wy serio myslicie, ze to czlowiek zmienia kursy/linie w meczu live?
Zmienia maszyna czyli komputer jak wolisz , ale to co dzieje się na boisku ktoś musi przecież wpisywac - komputer nie czyta obrazu ????
No i nie wszystkie firmy bookmacherskie korzystają z tego samego dostawcy live jak zapewne wiesz ????
Dodatkowo wielu bookmacherów ma swoje dodatkowe opcje ...które też ogarnia człowieczek (często robiący dwa livy nawet jednocześnie)
Kiedyś u nas w Krakowie chłopaki to robili dla 365
Wcześniej na Łotwie czy Estoni - już nie pamiętam
Ale precyzując Twoje pytanie - Livy robi człowiek - komputer zmienia kursy , linie itd
Betsonowi to się nawet w Lidze Europy zdażyło zamulić i mozna było zagrać - &quot;Padnie gol&quot; - gdy juz widziałem piłkę w siatce wcale nie siedząc na trybunach ???? ))) wiesz chłopakom czasem chce się srac albo dupa zadzwoni : ???? ))))
A limity na to były wtedy potężne - ale już na drugim kompie gdzie miałem betsafe ustawione nie udało mi się niestety zdązyć ???? czyli o około 8 sek zamulili bo tyle trwało przyjmowanie zakładu

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czlowiek obslugujacy wynik na trybunach zmienia tylko wynik i ew. blokuje kursy. Nie ma nic do gadania w sprawie kursow a Ty panie Brzechwa od kilku dni tutaj piszesz o jakims tajemniczym typie, ktory zasypia...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uzytkownik-162435 +3 Punkty (Niektórzy mają wiedzę z przedszkola kolego, szkoda nerwów. Dobry motyw. Pozdrawiam)
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie się kartkują w Manchesterze, uwielbiam karteczki ???? Tam będzie ich jeszcze kilka, wszedł Lichsteiner a ten pan jest za wolny jak na standardy PL, polecam się przyjrzeć.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Czlowiek obslugujacy wynik na trybunach zmienia tylko wynik i ew. blokuje kursy. Nie ma nic do gadania w sprawie kursow a Ty panie Brzechwa od kilku dni tutaj piszesz o jakims tajemniczym typie, ktory zasypia...

Oglądasz NBA z tego co kumam ?
Masz - to własnie sprzed 3 dni

Booker już był w szatni a ja dalej cisnąłem under na jego punkty
Gramy tez obaj w tym samym booku , gdzie wczoraj z wyprzedzeniem 2 minutowym mogłem Ci podawać co się stanie ????
Nawet skany zakładów mogę Ci wkleic jak masz wątpliwości ????
W tym samym meczu co Boker mam jeszcze za kilka tys pogranego Kuzme - typ nie zmieniał lini po 2, 3, 2+2 - a potem jak skumał robił to po 1pkt
Żebyś nie miał wątpliwości co do tego , że to indywidualny człowiek decyduje - to Ruscy od razu zablokowali ta linie . A typ na trybunach to bajka ???? jest to w 90% teraz urządzenie podłączone do tego co wbija sedzia techniczny lub sędzia stołkowy w tenisie itd -= to idzie do firmy robiącej live dla booków i tak to mniej wiecej wygląda

D 86

dzordan89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Torreira na celowniku powinien dostać czerwoną przed chwilą. Guenduzi również blisko kartki. Rojo jeśli zostanie to blisko czerwonej. Lichsteiner to pewniak. Herrera i jeśli wejdzie Fellaini. Także kilku jeszcze jest do kartek. A najlepiej jak ktoś trafi. Będzie jeszcze bardziej gorąco.
W ostatniej chwili zagrałem zawodników na kartki i już Mustafi po 3.25 i Matic po kursie 5,5 trafiony.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Torreira na celowniku powinien dostać czerwoną przed chwilą. Guenduzi również blisko kartki. Rojo jeśli zostanie to blisko czerwonej. Lichsteiner to pewniak. Herrera i jeśli wejdzie Fellaini. Także kilku jeszcze jest do kartek. A najlepiej jak ktoś trafi. Będzie jeszcze bardziej gorąco.
Zdecydowanie jestem na tak, szczególnie Torreira, nie wiem jak się uchował od żółtej, jeżeli nie zmienią środka pola w drugiej połowie to tego pana warto pograć. Lichsteiner przy takim klimacie meczu i byciu &quot;wolnym na szybkość&quot; tez ma szansę na kartkę. Do tego jest tam mokro i się ślizgają pany ;)

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Dla mnie mozesz grac nawet za miliony (w unibecie ???? )
Kto ma mozg ten wie jaki z Ciebie Brzechwa.
Sieć pozwala na pełną anonimowiść , więc oczywiście mogę być tylko &quot;Brzechwą&quot; a Ty np &quot;Tomaszem Apostołem&quot; - kto wie ....tu wszystko jest mozliwe ????
Ale możemy się umówić , skoro jesteś pewny tego co piszesz, że masz racje (nic nie ryzykujesz, więc na bank wyjdę na idiotę tylko) - że np ....nie wiem może ludzie wybiorą jakiś challenge dla Ciebie - jesli będe prorokiem w jakiejś dyscyplinie ze 100% skutecznością ?
Od razu zapowiadam , że będzie to dla mnie bułka z masłem - na mocno polimitowanym rynku
Ale wtedy będziesz musiał ....skoro okaże się , że nie jestem idiotą zrobić coś naprawdę grubego
Co tam - przyjmujesz wyzwanie ? ????

Status
Zamknięty.