>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lyon - Rennes o 1,5
Nantes - Marsylia o 1,5
Strasbourg - PSG o 2,5
@2.18
Lyon BTTS
Nantes BTTS
@3.07

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Kusi mnie dziś mocno wejść w Toronto i Kaczki, co myślisz ?
Przeczytałem na szybko że pytasz o Toruń ???? haha jeżeli chodzi o NHL to ja specem nie jestem, ale gram tą ligę. Tam pada sporo niespodzianek a ja często takich wyszukuje. Raczej idę w overy. Blackhawks dostają sporo i teraz kolejna seria, ale jak już miałbym w coś iść to w over. A co do Toronto to kurs na nich to 1,37, więc ja czegoś takiego nie gram. Do tego Philla jest na tyle nieobliczalna, że lepiej wyszukać czegoś innego. Teoretycznie po porażce powinni dać radę, ale granie takiego czegoś się nie opłaca.

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytałem na szybko że pytasz o Toruń ???? haha jeżeli chodzi o NHL to ja specem nie jestem, ale gram tą ligę. Tam pada sporo niespodzianek a ja często takich wyszukuje. Raczej idę w overy. Blackhawks dostają sporo i teraz kolejna seria, ale jak już miałbym w coś iść to w over. A co do Toronto to kurs na nich to 1,37, więc ja czegoś takiego nie gram. Do tego Philla jest na tyle nieobliczalna, że lepiej wyszukać czegoś innego. Teoretycznie po porażce powinni dać radę, ale granie takiego czegoś się nie opłaca.
a kaczki ? u siebie Detroit chyba spokojnie, nawet z jakimś hc?

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
a kaczki ? u siebie Detroit chyba spokojnie, nawet z jakimś hc?
Tak się zastanawiałem o co Ci chodzi i już wiem ???? pytasz o Milwaukee Bucks nie Ducks :p to są jelenie jak coś czy tam daniele. Cały czas myślałem, że pytasz o Anaheim w NHL... ???? no ale dobra skoro lubisz takie kursy to Bucks to powinni wziąć. Nawet pomimo tego, że grają mocno w kratkę to u siebie trzeba wygrywać.

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PAOK 4set! Raczej warto zwłaszcza że juz awans jest. Niech pogra Kanczok i reszta ławy ????

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uzytkownik-162435 +3 Punkty (Również graty kolego. Co do zbiórki - to tylko parę zł a gdzies tam w głębi czlowieka raduje. Do następnego. Pzdr)
Grac45 +20 Punkty
sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Przedłużamy zbiórkę o jeden dzień, do końca 06.12!!!
To świetny dzień na sprawienie komuś mikołajkowej paczki wraz z nami ????
Więcej szczegółów TU lub u mnie na PW.
Nie bądź bierny i wesprzyj akcję prowadzoną przez nasze forum.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Tak się zastanawiałem o co Ci chodzi i już wiem ???? pytasz o Milwaukee Bucks nie Ducks :p to są jelenie jak coś czy tam daniele. Cały czas myślałem, że pytasz o Anaheim w NHL... ???? no ale dobra skoro lubisz takie kursy to Bucks to powinni wziąć. Nawet pomimo tego, że grają mocno w kratkę to u siebie trzeba wygrywać.
Dzięki że to ogarnąłeś bo tak myślę o czym wy piszecie i szukam tych meczów parę dni w przód i lekkie fucklogic ????

Status
Zamknięty.