>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Na niektórych halach w ncaa zegar jest podobnie jak w NBA stopowany po celnych punktach a w niektórych leci cały czas - czasem zabierając nawet ok 2 sek po każdej akcji - czy ktos z Was też to zauwazył ? Chodzi mi o grę lini under/over - przy średnio 30/40 traionych rzutów w połowie to daje czasem nawet 1 minutę mniej gry
Nigdzie na swiecie zegar nie jest stopowany po celnym rzucie, nie liczac 2 ostatnich minut meczu.
W nba sobie jeszcze zatrzymuja w ostatnich 2 minutach kwarty.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xxxl +6 Punkty (yuuuppi)
X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Słyszeliście o tym DJ-u Martin Solveig ? A o co zapytał tą laske co wygrałą tą piłkę ? żenada wg mnie...
1069700447768858625

Martin twierdzi , że chciał z Adą tylko zatańczyć do Sinatry , heeeej ????
Nigdzie na swiecie zegar nie jest stopowany po celnym rzucie, nie liczac 2 ostatnich minut meczu.
W nba sobie jeszcze zatrzymuja w ostatnich 2 minutach kwarty.
Dzięki - moje przeoczenie związane z tym , że oglądam tylko ncaa i nba - europy nie widziałem meczu chyba od 5/6 lat (Ostatnie to Prokom-Zastal w Ergo gdzie nie chcieli mnie wpuścic na sektor gości - oraz Śląsk- hmmmmmmm nie wiem z kim we Wro ???? ). A, że gram linie głównie na kilka minut do końca to oglądam w zasadzie mecz dopiero jak booki zdejmują linie czyli na 3 min do końca - więc widzę tylko stopowane akcje prawie ????

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak ktos ma normalny limit (mi po zagraniu raz za drugim razem wywalilo na caly rynek specjalnych 9zl)
Live specjalne nba - Curry, Kawhi i Antoni over 30 pkt kazdy @ 10.50
Steph ma juz 16, Kawhi 8 ale on pewnie w samej 4 kwarcie rzuci z nascie. Antek dzisiaj bez Miroticia to pewnie i ze 40 zrobi.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Jak ktos ma normalny limit (mi po zagraniu raz za drugim razem wywalilo na caly rynek specjalnych 9zl)
Live specjalne nba - Curry, Kawhi i Antoni over 30 pkt kazdy @ 10.50
Steph ma juz 16, Kawhi 8 ale on pewnie w samej 4 kwarcie rzuci z nascie. Antek dzisiaj bez Miroticia to pewnie i ze 40 zrobi.
U jakiego booka ?
Mam od razu na starcie 9 plnów na to ????
cisnę 9-kami od razu , 7,3 kurs po 1-szym zagraniu zrobili , ale przyjmuja ????
ja tam mam 9plnów na każde ze zdarzeń z tej puli - kiedys ich na max 2k tam pocisnałem i wystarczyło ...
juz 6 kurs (dalej max 9 plnów ) - boje sie o kawhiego - nie ma na niego nigdzie indziej lini ind zeby go kontrowac w razie czego grrrrrr
Jak bardzo masz ujemne konto, że mogłes za pierwszym razem za 220 zapewne zagrac ???? ?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
To nie jest kwestia konta panie Brzechwa.
Na tym rynku zawsze jest limit 220 i taki dzisiaj byl. Zagralem i im zabilem i teraz kazdy ma 9.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Mam 2 trafione linie na NCAA - ale to co tam czasem grają drużyny momentami to jakas masakra - jak kobiety ???? )))

mJaUrVcEin - widzisz gdzies jeszcze linie na zawodników - moze będzie szło kontrować Davisa lub Kawhiego , to bym mocniej atakował całą trójkę (choć Curry 2pkt w 2qw ???? ) tez dupy nie urwał ???? )

Żebym Ci typu nie zbazylował - mam pecha na skale kosmiczną ???? (choć i tak plusy ???? )

2,89 już tylko ooooo - zdązyłem z 15 kuponów załadowac ????
Florida AM-De Paul jesli masz sb - to warto porównac zakłady na linie druzyn ???? to w ramach rewanżu ????

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Siatka
Supreme chonburi wygra 2 set @4.33
Wygra mecz @11
Mega value, buki spia

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
tomcioomen666 mam do Ciebie prośbę. Przestań pisać capslokiem. Weź przykład z kolegów, którzy piszą w tym dziale.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Piter w TB 2 seta(którego wyciągneła z 2:5) z 4:0 do 6:8
skąd my to znamy ????

Status
Zamknięty.