nie zdążyłem, 1:0 dla gościzaraz start meczu ale zapraszam do grania pre lub obserwacji meczu na LIVE
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-30-11-2018-piatek.154385/#post-6759200
Euroliga jest na wojnie z Fiba wiec trzeba sie do tego przywyczaic ze wszelkie eliminacje itp. beda grane bez zawodnikow z klubow Euroligowych. My na tym sporo korzystamy ????Tylko popatrz na skład ruskow. Przecież te eliminacje to jest śmiech. Termin taki że zawodnicy z nba zostali w USA. Euroliga gra normalnie czyli kluby rosyjskie takie jak Cska i khimki grają i zawodnicy są w klubie. Więc nie ma się co dziwić. Od początku eliminacji padały ciekawe wyniki.
Ja to wiem. Tylko dlaczego kogoś dziwią porażki Rosji czy USA.Euroliga jest na wojnie z Fiba wiec trzeba sie do tego przywyczaic ze wszelkie eliminacje itp. beda grane bez zawodnikow z klubow Euroligowych. My na tym sporo korzystamy ????
Jak się nie ma pojęcia co się gra to później jest zdziwienieJa to wiem. Tylko dlaczego kogoś dziwią porażki Rosji czy USA.
18-12MONTEGERO POŁOWA -1,5 1.60
Na ryzyko podaje bo umnie tego niema 1,5 jest -2,5 moz ektoś pobierze ,ale delikatnie nie szaleć ze stawką
Pozdrawiam :bow:
HOKEJ FOX ZAWALIŁHOKEJ
Wolfsburg Grizzly - Adler Mannheim
Wynik meczu
Stawka:
Adler Mannheim
@ 1,60
Możliwa wygrana0.00 PLN
Innsbruck Die Haie - Villacher
Wynik meczu
Stawka:
Innsbruck Die Haie
@ 1,75
Możliwa wygrana0.00 PLN
Chaux-de-Fonds - Thurgau
Wynik meczu
Stawka:
Chaux-de-Fonds
@ 1,38
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Herlev Eagles - Odense Bulldogs
Wynik meczu
Stawka:
Herlev Eagles
@ 1,45
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Bolzano - Fehervar AV19
Wynik meczu
Stawka:
Bolzano
@ 1,60
Możliwa wygrana0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 8,96
NAJPEWNIEJSZY MAICHEN,I CHOUX DE FOX ,BOLZANO TEZ POWINNO WYGRAĆ I VIEDEŃ MAM ZW MECZU W TYCH 2 MECZACH
ZALEŻY ODWAS CO WYBIERZECIE SOBIE
POZDRAWIAM :]????:bow:
zaraz start meczu ale zapraszam do grania pre lub obserwacji meczu na LIVE
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-30-11-2018-piatek.154385/#post-6759200