>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Getafe - Valencia
Typ: Valencia over 1.5
@3.90 uni
Taki kurs, że trzeba spróbować

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Pany, wiem, że ten dział czyta mnóstwo osób, dlatego spytam tutaj. Obstawia dzisiaj ktoś walki bokserskie?
Szpilka - Wach
Głowacki - Vłasow
Brakuję trochę mi opini innych użytkowników. Chciałem walić grubo w Wacha, ale jakoś ważenie i jego wypowiedzi ostatnie mnie nie przekonały. Te piperzenie o pójściu na rosól z Szpilką w niedziele? WTF??
Daruj sobie Wacha tu nie może być innego wyniku jak zwycięstwo Szpilki. Nie wierzę w czystość w tym pojedynku

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jozzy22 Właśnie dlatego odpuszczam. Za duże ryzyko, że to ni będzie tylko sport ;)
Jeszcze szpilka pytany czy Wacha da się znokautować to głupio się uśmiechał pod nosem. Coś to wszystko źle pachnie

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Chyba jutro zagram jakoś piłkę pierwszy raz od dłuższego czasu bo widzę że w niektórych ligach rozgrywki dobiegają końca a nawet rzuciły mi się w oko kursy powyżej 3 na drużyny które muszą mimo że za rywali mają takie które o nic nie grają.
Tzn chyba zagram dzisiaj bo czuję że jutro będą jechać w dół kursy na te drużyny które muszą.

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔⛔
Dokładam over 1.5 w meczu z grubej rury
@2.24 bah
0:2 ✅✅ Niemieckie ligi najbardziej stabilne do obstawek.A propos.VFB chce sciagnac Klinssmana z USA na trenera.Jestem w Germanii to od czasu do czasu coś się wyczyta i uslyszy ???? ????

Status
Zamknięty.