>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milan o 1,5 1pol
Leverkusen o 0,5 1 pol
Krasondar - Akhisar o 0,5 1pol
@10.18

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Czy działa Wam Polsat, TVN? Uda mnie brak sygnału w naziemnej telewizji, skandal, czy Jacek K. coś tam majstrował, chcą nas ogłupić

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uzytkownik-162435 +2 Punkty (Rozbawileś mnie kolego z tym Jackiem. Wszystko możliwe. Pzdr)
gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy działa Wam Polsat, TVN? Uda mnie brak sygnału w naziemnej telewizji, skandal, czy Jacek K. coś tam majstrował, chcą nas ogłupić
Działa, możliwe, choć to bardzo rzadka sytuacja, że w Twojej okolicy jest konserwacja/awaria nadajnika.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale się pięknie kartkują w Betisie, zapomniałem dzisiaj pacnąć znowu ale może ktoś wczorajszym komentarzem się zasugerował, mam nadzieję ;) Ja mam do overu w Betisie pograne:
⚽ St. Liege over 1.5 ŻK @1.5
także polecam do dubla jakiegoś.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Na to to już chyba za późno ???? Co do obu RB to spróbuję tego remisu ⛔ za drobne.GL!

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale się pięknie kartkują w Betisie, zapomniałem dzisiaj pacnąć znowu ale może ktoś wczorajszym komentarzem się zasugerował, mam nadzieję ;) Ja mam do overu w Betisie pograne:
⚽ St. Liege over 1.5 ŻK @1.5
także polecam do dubla jakiegoś.
Kurw... Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :facepalm: 4 kartki już do połowy, teraz już chyba średnio się opłaca cokolwiek grać. Tak się zaaferowałem Treflem, że mi z głowy uciekło. Jak Trefl to przegra to pakuję się w autobus i ich jajkami obrzucam jutro ???? (żarcik)

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W St. Petersburgu X @ 2,25
Tam nawet celnego strzału nie oddali w I połowie.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kurw... Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :facepalm: 4 kartki już do połowy, teraz już chyba średnio się opłaca cokolwiek grać. Tak się zaaferowałem Treflem, że mi z głowy uciekło. Jak Trefl to przegra to pakuję się w autobus i ich jajkami obrzucam jutro ???? (żarcik)
Spokojnie trefl zgodnie z planem albo może raczej Szczecin. Jeszcze jeden set i do kasy.

Status
Zamknięty.