>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schalke-Nurnberg btts
@2.45 uni

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
czaro82 +6 Punkty (... szybki hajs, podziękował)
ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Dowaliles. Skra ma najlatwiejsza grupe z naszyvh druzyn i wyjsc z pierwszego to dla mistrza Polski raczej powinnosc i sprawa honoru sportowego.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Brentford - Middlesbrough, 2 over 0.5 goli, @1.94, 0:0 w przerwie, Unibet

edit
✅ 56 min 0:1
Nawet 0:2
????
Niesamowite z jaką łatwością wszystko wchodzi. Mam nadzieję, że ktoś korzysta bo to że jestem dobry w tym co robię to ja wiem i sobie nie muszę udowadniać a Wam już i tak za dużo pokazałem. GL!

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sporo spotkań jak w każdy weekend ale sporo potencjalnych min. Taki np. Man Utd i kurs @1.46 na wygraną to grabież w biały dzień. Dlatego ja na dzisiaj biorę:
⚽ Wolfsburg - RB Lipsk
Wolfsburg over 1.5 ŻK
⚽ Atletico Madryt - Barcelona
BTS
dubel @2.66
Wolfsburg ponieważ gra najostrzej w lidze, mają serię przegranych z rzędu u siebie więc w końcu muszą gryźć trawę, okazja jest dobra bo Lipsk to nie tuzy ale ostry mecz raczej będzie. Do tego BTS w sobotnim hicie La Liga. Jak widzę taki mecz to z automatu myślę BTS, tak jak przy Bayern-Borussia, Barca-Real, City-United czyli niezależnie od pozycji, to mecze prestiżowe i overowe. Do tego nie ma Godina w Atletico z powodu kontuzji więc ta ściana defensywna będzie skruszona. Raczej dla Barcy to tylko na korzyść.
Do tego dokładam:
⚽ Man Utd - Crystal Palace
A. Martial strzeli @2.5
Anthony ostatnio w formie, w zasadzie gdyby nie on to United by mieli trudno o wyniki. Dodatkową motywacją jest to, że może dołączyć do grona osób m. in. CR czy van Nisterlooya, którzy strzelali 6 bramek z rzędu dla Manchesteru. Jeżeli nie zagra Lukaku to raczej Anthony ma pierwszeństwo do karnego więc jest potencjał także tutaj.
⛔
⛔

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś gdzie w Internecie można obejrzeć dzisiejszy finał Copa Libertadores pomiędzy River Plate a Boca Juniors?
W telewizji jest na Sportklubie a w Internecie?

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brentford - Middlesbrough, 2 over 0.5 goli, @1.94, 0:0 w przerwie, Unibet

edit
✅ 56 min 0:1
Nawet 0:2
????
Niesamowite z jaką łatwością wszystko wchodzi. Mam nadzieję, że ktoś korzysta bo to że jestem dobry w tym co robię to ja wiem i sobie nie muszę udowadniać a Wam już i tak za dużo pokazałem. GL!
To czemu zakładasz nowe konta? ;)
Over 3.5 na Wembley @2.25

Status
Zamknięty.