>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za drobne 3 set Czarni Radom @3.60
Dupa, dupa, dupa, myślałem, że skoro taka forma ostatnio to coś powalczą, a tutaj masakracja.. Wstyd Radom.. ⛔⛔⛔
Po pierwszych 2 setów w życiu nie grałbym na Radom. Jeśli oni oddają co 2 punkt w zagrywce to nie ma o czym mówić. Stocznia 2 klasy wyżej w tym meczu.
Kto wierzy w Zvereva niech napisze jakąś analizę tutaj na szybko ;)

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
Za drobne 3 set Czarni Radom @3.60
Dupa, dupa, dupa, myślałem, że skoro taka forma ostatnio to coś powalczą, a tutaj masakracja.. Wstyd Radom.. ⛔⛔⛔
Śmieszna sytuacja, ale jednak ✅✅✅ ???? Przepraszam Radom za spisanie już za wcześnie na straty tego seta ???? Brawo :sarcastic:

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stocznia to raczej ogarnie. Wejdzie w pole serwisowe Hoag i załatwi sprawę. Martwi mnie Lube.. Oby się 3-0 nie skończyło

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
malopolska
cosmograf oddaje honor, ale... Stocznia tego nie przegra
Miałem postawiony typ na powyżej 3.5 seta, więc gites ????
Stocznia to raczej ogarnie. Wejdzie w pole serwisowe Hoag i załatwi sprawę. Martwi mnie Lube.. Oby się 3-0 nie skończyło
Ja też mam Lube w AKO i to oni zamykają mi kupon :/ Oni wygrają i zgarniam niezłe hajsy, ale jak na razie słabo to widzę... ????

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja akurat mam over Lube i tym wysoko punktowanym setem w zasadzie już plusik

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Jestem laikiem w tenisie o czym mówi moja sygnatura, ale nie szukajcie tutaj zwycięstwa Zvererwa na siłę Panowie, Djoko to bierze bez mydła, w dzisiejszym finale nie trapi go żaden uraz z tego co wiadomo..
e: Jedyna opcja, żeby wygrał to ja bym musiał pograć w stronę Djoko ????

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jasne Djoker w sztosie i powinien to ogarnąć, ale Saszka dobrze serwował do tej pory i jeśli dociągnie do TB to nie jest bez szans. Gorzej jeśli czajnik się zagrzeje po pierwszym, przegranym secie

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zverev @ 4,35
Nie zaszkodzi sprobowac za lekka stawke. Novak jakis dziwny dzisiaj, a Niemca zlamac bedzie bardzo trudno. Pewnie znow 2x TB, a tam moze byc roznie.

Status
Zamknięty.