uzytkownik-120277
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Przed meczem sprawdzalem kartki i na mecz Monaco kurs na over 3,5 byl w granicach 1,8!. gdzie w kazdym innym meczu na taka sama linie kursy byly w okolicach 1,4. 16 fauli w pierwszej polowie i 1 kartka...widac , ze cos jest na rzeczy, ze buki tak wystawily linie.Ja to mysle, ze poleca niezle dzis kartki w Monaco w 2 polowie.
.
Nie wiem, nie oglądam, ale tak na logikę albo gospodarze posłuchają motywacji Henry'ego (w końcu to jest jakiś autorytet, dla mnie piłkarz wybitny, nie trzeba opisywać) i zaczną gryźć murawę (czyli kartkować, bo muszą walczyć o piłkę), albo zaczną robić głupie faule by nie było kompromitacji. Pole na karteczki jest, szczególnie, że over 3.5 kartki jest już po zadowalającym kursie.ostro grają w Monaco? czerwona kusi ???? @5.50
Bo takie mecze muszą budzić frustrację i myślę, że tu może być czerwona.Może ktoś podać argument dlaczego mają być kartki w Monaco?
cs
NRG - North @1,9
Gramy cache, gdzie North notuje przeciętne wyniki, do tego NRG w formie po summit - wchodze w to
https://1x2017.xyz/pl/line/Działa komuś jakikolwiek mirror do ruska ? Chyba oprócz apki nie działa nic
idealne rozwiazanie by ponizyc i dac cos do zrozumienia starym, przy okazji ogrywac młodychMonaco dwoch debiutantow wchodzi 17 lat obaj, no nejmy ...hmmm nie podoba mi sie takie podejscie do rzeczy. Ludzie postawili kase na Monaco a Henry sobie testuje debiutantow w LM..pfff
Jesli takie jest podejscie trenera by "ponizac" swoich pilkarzy to mu dlugiej i udanej kariery trenerskiej nie wroze ????idealne rozwiazanie by ponizyc starych i dac szanse młodym