>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygląda na to, że Thilo Kehrer (Niemcy) zobaczy czerwoną kartkę. Milorad Mazic nie będzie tolerował takiego zachowania na boisku, odgwizduje faul. Francja wykonuje rzut wolny i będzie kontynuować atak.

Komentator flashscore jakiś naćpany chyba z tą kartką ????
Koleś nawet żółtaka nie dostał

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tourcoing co za żenujący amatorzy. W pierwszym secie 4 czy 5 setowych i w dupę oczywiście. W drugim cały set przewaga, przy końcu 19:14 i oczywiście w dupę. Nie będę pisał czego im życze bo dostane bana

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tourcoing co za żenujący amatorzy. W pierwszym secie 4 czy 5 setowych i w dupę oczywiście. W drugim cały set przewaga, przy końcu 19:14 i oczywiście w dupę. Nie będę pisał czego im życze bo dostane bana
Ja zagrałem Tours i też amatorka ...

maite-radar 2,1K

maite-radar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Z mojej strony bardzo szybko, bo dopiero zobaczyłem ????
Kto gra w Totolotek internetowo, ten ma obowiązek pograć to!
Linia zdecydowanie obniżona. Sam byłem dzisiaj w Totolotku reklamować kupon, ale nie przyszło mi do głowy że wystawiona zostanie tak niska linia. Polecam zdecydowanie. Dla porównania kursy z Uni.

Także typ na dziś: Powyżej 2,5 ŻK @ 1,70 Totolotek
✅
Izzi pizzi
W 64. minucie Lo Celso, a za chwilę Neymar a potem Sarabia i Miranda i już w 70&#39; sześć karteczek.
Jeszcze warto dołożyć na żywo kartki, bo iskrzy aż miło, mimo że mecz na neutralnym terenie :hp: Niestety narazie kurs 1,45 na over 6.5 ale warto chwilę poczekać i zaatakować. Ja poczekam do 1,7 i polecam. Trzeba było w pierwszej połowie próbować bo po tej szybkiej kartce było to niemalże pewne.

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może ja tu dużo nie siedzę, ale Nole daje dobre typy, nie raz skorzystałem. Nie wiem co się tak tu czepiacie wzajemnie. Dzięki za kartki Brazylii ????

Status
Zamknięty.