>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Minsk
Przy 2-0 W setach dla USA za zwycięstwo USA STS dawał @11,5 za dokładny wynik 3-2 dawał @25 :sarcastic:
Nie mógł dawać na wygraną Holenderek @11,5 i na 3:2 dla Holenderek @25 bo to było w tamtym monecie to samo zdarzenie
Mógł dawać @25 na zwycięstwi 3:2 Amerykanek chociaż dziwny ten kurs

kropson1988 2,3K

kropson1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Gratulacje dla wszystkich ktorzy pograli Holenderki szczegolnie w momencie kosmicznych kursow . Osobiscie przed meczem cos mi mowilo , ze Holenderki powalcza i moga wygrac ale po pierwszym secie z takiej przewagi co przegraly i po szybkim gongu w drugim niemalze bylem przekonany i pewien , ze to bedzie szybkie 3:0 dla USA . Ciekaw jestem co w drugim spotkaniu . Po h2h widze ,ze Japonki tanio skory nie sprzedawaly w meczach i wyniki po 3:2 , 3:1 . Takze napewno i dzisiaj powalcza .

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Kulwa sie dziwicie jakbyście Krzysia Kolumba zobaczyli na żywo.
Na ms mężczyzn na tym samym etapie, w ten sam sposób Brazylia zgwalcila rosje 0-2 na 3-2
Wielkie mi halo...

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Gratulacje dla wszystkich ktorzy pograli Holenderki szczegolnie w momencie kosmicznych kursow . Osobiscie przed meczem cos mi mowilo , ze Holenderki powalcza i moga wygrac ale po pierwszym secie z takiej przewagi co przegraly i po szybkim gongu w drugim niemalze bylem przekonany i pewien , ze to bedzie szybkie 3:0 dla USA . Ciekaw jestem co w drugim spotkaniu . Po h2h widze ,ze Japonki tanio skory nie sprzedawaly w meczach i wyniki po 3:2 , 3:1 . Takze napewno i dzisiaj powalcza .
Na pewno to Kopernik nie żyje...Jak jesteś poważnym typerem to wyrzuć to słowo do kosza i zastąp wielce prawdopodobne.Tak jak never say never...Jak Włoszki wyjdą skoncentrowane to szybkie 3-0 będzie.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Tez mi sie wydaje ze bedzie Over u japonek.
Ostatni mecz prawdopodobnie dla nich, muszą spiąć poslady

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sts
Czy będą przynajmniej 4 sety.
Nie @2.10 ????
Wloszki 3 0 @1.60
Japonia 3 0 @18
Lepiej zagrać Under 3.5 niż 3 0 dla wloszek ;)
edit
Sry juz było wyżej ;)

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
u21 Zenit vs Spartak typ: over 1,5 kurs: 1,83 (Etoto) po 1 polowie jest 0:0 te ruskie mlodziki sa bramkostrzelne, chociaz to mecz dwoch dobrych druzyn, wiec roznie to bywa.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko, ale nie wiem dlaczego wylewasz tutaj żale.
Generalnie temat jest taki, że buki dawały @8 za zwycięstwo Holenderek a że u bab różnie bywa to warto było zagrać za grosze
Ja w pierwszym secie złapałem @5 że USA weźmie seta. W siatkówce kobiet wszystko się może przytrafić, więc warto grać takie duże kursiwka, które - na pierwszy rzut oka - wydawać by się mogło, że praktycznie nie mają szans na wejście. Teraz w meczu Japonek z Włoszkami też pewnie będą jakieś jaja.

kropson1988 2,3K

kropson1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Na pewno to Kopernik nie żyje...Jak jesteś poważnym typerem to wyrzuć to słowo do kosza i zastąp wielce prawdopodobne.Tak jak never say never...Jak Włoszki wyjdą skoncentrowane to szybkie 3-0 będzie.
Zgadza sie , moze tak byc ale to nie znaczy , że Japonki sie polozą prawda , a w szczegolnosci u siebie gdzie sa gospodyniami . O to mi chodzilo z wyrazem na pewno . A jesli Ci chodzi o to, że napisalem razem to zdarza sie chyba kazdemu czasem popelnic blad ? Moge edytowac i poprawic jak Cie to boli.

zworek 174

zworek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do znawcow tenisa stolowego (pingponga). Kiedy jest wieksze prawdopodobienstwo zdobycia punktu? Przy serwowaniu czy odbieraniu? W tenisie ziemnym wiadomo - lepiej serwowac. Tak samo jest w pingpongu?

Status
Zamknięty.