>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
T 115

tomi5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
RNG - Gen.G @ 1 @ 1.35
za wszystkie pieniądze świata!!!! Ci drudzy już nie mają szans na wyjście a RNG spina żeby wyjść z grupy. Mocno polecam

kamil7600 656

kamil7600

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Meralco Bolts kosz filipiny @17✅ za symboliczne 10 zl
Meralco Bolts kosz filipiny @17✅ za symboliczne 10 zl
no, no juz na 4 pkt doszli, w Filipinach czesto sie cyrki dzieja.
✅✅heheh, ale jaja jeszcze 3-ma wygrali w regulaminowym, a w 4 kwarcie jeszcze dlugo -14 byli, niemal cala 4Q to kursy od 5 wzwyz
kurs 17 nieczesto wchodzi.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
toma55 +3 Punkty
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie oglądasz?Ma ktoś jakiegoś dobrego streama bo akurat Polsat Sport News nie mam a pograłem Serbki -8,5..?
No ja akurat na TV, ale nie martw się, nie trzeba oglądać. Za godzinę spójrz na wynik ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No ja akurat na TV, ale nie martw się, nie trzeba oglądać. Za godzinę spójrz na wynik ????
Oby bo mocniej to zagrałem, wystarczy żeby po prostu wygrały 3-0, nawet dwa pozostałe sety na przewagi i wchodzi ale siatkówka to specyficzny sport, tak jak tenis, zawsze mecz można odwrocić z każdego wyniku. Mam nadzieję,ze nie tym razem ???? .Póki co rzeźnia;)
Fratangelo w meczu z Boltem kusi na wieczór. Dużo pochwał zbierał za ostatnie mecze a dziś rywal spokojnie do ogrania.Ktoś śledził ten turniej?

paozo 154

paozo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
jeszcze raz dzisiaj kosz Filipiny:
Magnolia-Alaska over 175,5 @1,9 Betfair
linia w pre 195,5. tradycyjnie slabo rzucaja w pierwszej kwarcie
na poczatku 2Q nadal pudluja -linie spadly nawet do 165,warto!
⛔

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lol
RNG + Vitality @2,5
Niezłe jaja się dzisiaj tam dzieją ???? RNG dzisiaj 0-2 i musi wygrać z najsłabszym w grupie GenG aby awansować. Vitality pierwszy mecz z c9 przegrało, dzisiaj liczę na rewanż ale tu może nie jestem do końca obiektywny (EU &gt; NA) ????

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gen.G wygra (lol worlds) @3
W końcu grają bez presji, już i tak nie wyjdą z grupy, w takiej sytuacji często gra się tym co się lubi grać i po prostu czerpie się przyjemność z gry, a to często gęsto kończy się wygraną. Nie udźwignęli presji jaka na nich ciążyła.

Status
Zamknięty.