>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chinki grają taka patole w obronie że tam wystraczą same plasy amerykanek a i tak wszystko wpada

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
chinki grają taka patole w obronie że tam wystraczą same plasy amerykanek a i tak wszystko wpada
Uruchomiły kontrę i już to lepiej wygląda. Swoją drogą padło też nieco przyjęcie u Amerykanek. No i już nie ma tej padaki ????
Mam ogólnie 3:0 Chinek, ale tak lekko dość. @4,3 złapałem na live, ale ciężko będzie.
Bardziej czekam na Serbki ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Garcia 5:0 w 2 secie i... może nie wystarczyć i już 5:3 ????
rekreacyjnie Pliskova @17
⛔ wystarczyło 6:3

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
USA kobiety w siatkowke na mecz przy 0:1 w setach i 6:4 w drugim @3,15 Betsafe.
Nie wezmą tego, nie mają czym. Potrafią prowadzić, ale Chinki przyśpieszają dobrze. Dużo lepiej w obronie, a to przyjęcie Amerykanek jeszcze trochę i nie będzie takie stabilne.

kropson1988 2,3K

kropson1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Nie wezmą tego, nie mają czym. Potrafią prowadzić, ale Chinki przyśpieszają dobrze. Dużo lepiej w obronie, a to przyjęcie Amerykanek jeszcze trochę i nie będzie takie stabilne.
Pewnie masz racje kolego ale dla mnie to tylko kobietki , a poza tym mogly prowadzic 1:0 to w koncowce oddaly , a poki co teraz w drugim tez maja przewage. Zobaczymy .

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Oj Chinki teraz tragedia, bez przyjęcia, a konsekwencje każdy zna :p No nic, czekamy na te Serbki ????

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj o 16 kosz Norwegia Asker Aliens kursy od 6 do 9 w zależności od buka. Aliens to drużyna która w końcówce poprzedniego sezonu się rozpadła ale ich dzisiejsi rywale są równie słabi, a może nawet słabsi. Czy to wezmą to nie wiem ale value jest i to spore.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
miralas +7 Punkty
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Jastremska jak na razie trafia, ale w końcu przestanie, łapać handi na Wang

Status
Zamknięty.