>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś ma ŻK dla Lichsteinera do postawienia to warto pomyśleć, ponieważ powinien już ją dostać. Jeszcze jakieś pół godziny meczu a koles na prawdę pracuje na żółtko, niestety ja nie mam gdzie postawić. Próbujcie za drobniaki.
No i zapracował a ja nie obstawiłem ???? mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ilovpl +6 Punkty
grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak ktoś ma ŻK dla Lichsteinera do postawienia to warto pomyśleć, ponieważ powinien już ją dostać. Jeszcze jakieś pół godziny meczu a koles na prawdę pracuje na żółtko, niestety ja nie mam gdzie postawić. Próbujcie za drobniaki.
Dzięki bardzo szybko weszło.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jestem naprawde w niezlym szoku jak Anderson dzis zmiotl z kortu Keia. Facet serwował idealnie, do tego biegał po korcie jak Nadal, a defensywie był Djokoviciem. W takiej formie nawet Novak dziś by z nim przegrał.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wladyslawowo +9.5 @ 1.92 ✅
W ogole mysle ze oni sa lepsi, a dodatkowo dzisiaj Trefl bez najlepszego swojego zawodnika.
Mecz zaczeli od 0-10 i taka przewaga sie caly czas trzyma ale spokojnie moga jeszcze nawet wygrac.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie powinno sie grac takich betow ale...
Wodzislaw 2 kwarta -5.5 @ 4.15 ✅

Mlode Gorzowianki totalny nieogar. Wiecej strat niz oddanych rzutow w 1 kwarcie.

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ramos dla mnie dzisiaj kartka jak nic, już miał gadane od sędziego dlatego kurs bieda (1.59). Poczekam, może wzrośnie, ale tam będzie żółto w meczu.

Status
Zamknięty.