>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehime vs Tokyo verdy btts @2.34

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uzytkownik-162435 +1 Punkty (Graty kolego. Nie grałem,ale szacun. Coraz więcej dobrych typów u Ciebie tak trzymaj. Pozdro)
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
⛔ 0:2 - Victory bardzo słabe, kilku zawodników gra tam chyba przez pomyłkę ????
To co zawsze mnie wkur*ialo czyli grasz obie strzela w pierwszej i tu brak jednego gola po czym 1min 2 połowy i brakujacy gol... Nie żebym się śmiał ale ile razy tak już było heh

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Angielska liga dziś gra normalnie w związku z tym co się stało w Leicester ?
Myślę że tak. Nie potwierdzono ofiar, jak narazie w sumie mało wiadomo a śledzę info na BBC właśnie studio i skroty wczorajszych spotkan polecam

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Dziś znowu niespodzianki w Pluslidze się.szykują ;)
Zależy co masz na myśli. Bo w Kędzierzynie ZAKSA nie powinna mieć problemów z 3;0 czy 3:1. Natomiast w Szczecinie zdecydowanie zapowiada się ciekawsze spotkanie moim zdaniem

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Svitolina + Ferdek + Kei @ AKO 3,40
Po co kombinować. Ferdek i Kei to dla mnie kwestia oczywista na dzisiaj. Copil gra jak z nut, ale dziś nie ma podejscia do Rogera. Kei zabiega afrykańską wieżę ???? Jesli chodzi o Svitoline to od początku tego turnieju czułem jej WIN o czym pisałem parę razy. Sloane wczoraj wróciła z zaświatów, ale ogólnie nie wglądała w tym meczu zbyt dobrze dlatego Ukrainka, która jest bardzo solidna.
Burnley v Chelsea BTS @2.12 co sądzicie?
Trudny temat do wytypowania. Burnley u siebie niby zawsze gola pakował Smerfom, ale oni są w tym sezonie naprawdę słabi. Nie strzelili ani MC ani MU. Dziś też może być ciężko o gola.

Status
Zamknięty.