>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Krychowiak i Linetty to tak grają na Alibi jakby grali o złote kalesony i za jakąś piłkę do przodu mieliby ich karać... Smutne to. Jak bym miał zapłacić pieniądze,żeby iść to oglądać to chciałbym zwrot. Masakra aż oczy bolą ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krychowiak i Linetty to tak grają na Alibi jakby grali o złote kalesony i za jakąś piłkę do przodu mieliby ich karać... Smutne to. Jak bym miał zapłacić pieniądze,żeby iść to oglądać to chciałbym zwrot. Masakra aż oczy bolą ????
I kto kupuje bilety na te mecze, to ja naprawdę nie wiem.

sober219 338

sober219

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie nasza środkowa linia to jest temat rzeka. Krychowiak i Linetty ???? ???? ???? Obaj nie potrafią podać do przodu a co do skrzydeł to niech ktoś powie temu Brzęczykowi, że Błaszczykowski całe życie grał na prawej stronie a Kurzawa na lewej.
San Marino - Luksemburg
Wyścig do 9 rożnych: Lux @2 1xbet

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Karol, człowiek który nie zagrał minuty w Rosji Linnety. Jakbyś miał taką presje w życiu to uwierz mi też byś nic do przodu nie chciał ruszyć. A właściwie czemu on niby miał grać w mistrzostwach, jedna wielka paranoja
Mamy 6 zmian to dawać Bereszyńskiego, Klicha, Lewandowskiego i Frankowskiego najlepiej od 60 minuty wszystkich naraz i łapiemy ponad 2,5 wtedy na Polskę ????
Niech Klich nas urzeknie jakim jest wirtuozem i liderem u lidera z Leeds

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Panowie nasza środkowa linia to jest temat rzeka. Krychowiak i Linetty ???? ???? ???? Obaj nie potrafią podać do przodu a co do skrzydeł to niech ktoś powie temu Brzęczykowi, że Błaszczykowski całe życie grał na prawej stronie a Kurzawa na lewej.
Ty mi się Krychowiaka nie czepiaj... W końcu został wybrany piłkarzem miesiąca ????

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
larkspur w meczu Polaków nuda... Zmiany z głową i powinniśmy być świadkami gola.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
2 gole w Bośni, to byłby cud
Over 2.5 w sm Lux @1.70 to też cud od buka

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
@1.85 na gola Irlandii również
Milik strzał w światło bramki

Dzień cudów 11.09.2018 :angel:

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Belgowie wcisną jeszcze 1? Bo ze Islandia strzeli to raczej nie liczę. Czy juz klepią sobie i dogrywają?

Status
Zamknięty.