>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
P 254

pablo95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez jaj Interesować się sportem grać w bukmacherkę i nie wiedzieć co to za klub Meshkow Brest?
Jaka liga Azji? SEHA liga.
Według ruskiego to liga Azji południowo wschodnia ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Selby ogarnie czy nie kuszący kurs jest teraz gram ostrożnie @2,23

M 462

miki19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Witam wszystkich, mecz - Safarova L. - Jabeur O. zamyka mi kupon, ale mogę skorzystać z cash outa, pytanie do znawców WTA, ogarnie Safarova ? ????

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Simone Bolleli i Danielle Bracciali ????
Braccialego mieli skazac a dalej sobie gra haha
Pieknie deblisci ahahaha

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Simone Bolleli i Danielle Bracciali ????
Braccialego mieli skazac a dalej sobie gra haha
Pieknie deblisci ahahaha
Szczecin kolebka handlu ???? Rudd tez sprzedaje az miło. trzeba pamietac i tym bo turniej długi jesce i bedzie pare banankow do wylapania na live
no i taki Ruud co ma 19 lat i mega perspektywy mlody bardzo zdolny( potenciał ma zeby byc w top 30) zamiast sie ogrywac łapac doswiadczenie i zwyciestwa woli przyjechac do takiego chalengera i shandlowac z premedytacją meczyk. Norweg w tym meczu miał lepsze prawie wszystkie statystyki (oprocz % 1 szego podania ktore miał minimlanie gorsze) od duzo nizej notowanego rywala.do tego w 1 secie prowadził w taju z dwoma mini brejkami a w 2 secie wogole miał serwis zeby go wyserwowac ???? D no to wziął i przegrał 2:0

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ding z Allenem over 0.5 centuries @ 1.53
Trump z Wilsonem over 8.5 frejmów @ 1.37
@2.09

M 462

miki19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Witam wszystkich, mecz - Safarova L. - Jabeur O. zamyka mi kupon, ale mogę skorzystać z cash outa, pytanie do znawców WTA, ogarnie Safarova ? ????

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Na 16:30 PHL hokej Jastrzebie vs Polonia Bytom typ: Jastrzebie -1,5 kurs: 1,75 (Etoto) Jak dla mnie Jastrzebie w tym sezonie będzie w ścisłej czołówce, zrobili dobre transfery, wzmocnili dobrze atak i w końcu trochę więcej kasy wydali. Pozyskali 3 fajnych napastników zagranicznych, z gry wykluczony jest Laszkiewicz, ale to nie powinno przeszkodzić w zwycięstwie. Polonia to ekipa znowu z problemami finansowymi, skład sklecony na prędko. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze. Pierwsza kolejka nowego sezonu, więc to jeszcze różnie może być, ale próbujemy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daarionaharis +3 Punkty
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sts wstrzymał mi wypłatę przez wypłacenie depozytu bez obrotu. Ile trwa cała procedura i jak ona wyglada?
Ja wiele razy tak robiłem i jeszcze ani razu nie miałem wstrzymanej wypłaty. Nawet dzisiaj tak robiłem...

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Ja wiele razy tak robiłem i jeszcze ani razu nie miałem wstrzymanej wypłaty. Nawet dzisiaj tak robiłem...
Ja tez kilka razy tak zrobiłem a dzisiaj nie przeszło... Mogli już zwrócić mi pieniądze na konto gracza a nie zatrzymywać pieniądze na 7 dni.

A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez kilka razy tak zrobiłem a dzisiaj nie przeszło... Mogli już zwrócić mi pieniądze na konto gracza a nie zatrzymywać pieniądze na 7 dni.
Jaki jest sens wpłacać by po chwili wypłacać?

majkeln 224

majkeln

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ktoś jest w Lubinie na siatkówce ? Cuprum przysłało 1. skład czy drugi garnitur ?
E. zanim odpowiecie uważam, że @1,98 Cuprum do gry

Status
Zamknięty.