No nie wiem, jak my musimy nurkować w polu karnym żeby wymusić karnego to jest dno. Za to chyba Kownacki dostał żółtko. Edit to jednak Jóźwiak był...
Potem był już faktycznie karny słuszny dla nas. Ale i tak wstyd przed dziećmi choćby nasi wygrali.
No nie wiem, jak my musimy nurkować w polu karnym żeby wymusić karnego to jest dno. Za to chyba Kownacki dostał żółtko. Edit to jednak Jóźwiak był...
Patriotycznie. Pierwszy i ostatni raz. Jednak z Wyspami Owczymi... to bida z nędzą.No nie wiem, jak my musimy nurkować w polu karnym żeby wymusić karnego to jest dno. Za to chyba Kownacki dostał żółtko. Potem był już faktycznie karny słuszny dla nas. Ale i tak wstyd przed dziećmi choćby nasi wygrali.
Teraz to Owczarze stawiają browary swojemu bramkarzowi. A Dunowie 2-0 i ch... bombki strzeli.Patriotycznie. Pierwszy i ostatni raz. Jednak z Wyspami Owczymi... to bida z nędzą.
Azerbejdżan--Kosovo over 1.5
@ 3.50 uni
Poszło się j......c parę złotychW Azerbejdżanie over 0.5
@2.26 grubas
Polacy nic się nie stało
jak widzę Kubę w składzie to ciężko to widzę ????Polacy nic się nie stało
Czekamy na drugi mecz, obyśmy tam nie musieli śpiewać "nic się nie stało":|
No nie wiem, czy to coś pomoże. Zawsze jednak sercem za Polską, choć zapowiada się ciężko ofc. Oby nie skończyli jak U-21, tak zjeb...c sprawę. To był mecz pt. must win, a nasze Orły teksty: "bramkarz Owczarzy był niesamowity, oni nie grali w piłkę, w Finlandii będzie lepiej". Ok bramkarz z Wysp Baranich był super i co z tego? Polska spadła na 2 miejsce, a u naszych "0" wkurw...."0" ambicji i sportowej zlości. "0" ...Piękny składzik. Będzie wesoło. Ostre lanie do jaja, by się przydało.
Ziomal.Jaka złość sportowa??Nasza kopana z żelowanymi,podziarganymi zmanierowanym na maxa kopaczami jest na dnie.A otoczka przy piłce i hieny które z niej i na niej zyruja??To jest PATOLOGIA i mogą ciemnotę wciskać czarnemu ludowi.Lud we wszystko uwierzy i wierzy w cud:cwl::cwl ???? o lopaty zagonić kopaczy i tych wszystkich działaczy(stonka):facepalm::facepalm::footballfail:No nie wiem, czy to coś pomoże. Zawsze jednak sercem za Polską, choć zapowiada się ciężko ofc. Oby nie skończyli jak U-21, tak zjeb...c sprawę. To był mecz pt. must win, a nasze Orły teksty: "bramkarz Owczarzy był niesamowity, oni nie grali w piłkę, w Finlandii będzie lepiej". Ok bramkarz z Wysp Baranich był super i co z tego? Polska spadła na 2 miejsce, a u naszych "0" wkurw...."0" ambicji i sportowej zlości. "0" ...
http://sport.tvp.pl/38725957/pilka-nozna-liga-narodow-wlochy-polskaporatuje ktos streamem do meczu?