uzytkownik-15140
Użytkownik
Powie mi ktoś o co chodzi z tym Napoli bo już mnie krew zalewa jak oglądam ten "mecz" ;x
Napoli jak to Napoli, gówno gra.
Powie mi ktoś o co chodzi z tym Napoli bo już mnie krew zalewa jak oglądam ten "mecz" ;x
ciezko powiedziec czy dzadza rade natomiast do momentu bramki wydawali sie byc nieco lepsiogląda ktoś porto?? Dadzą rade wyrównać?
o czym on gada ?ciezko powiedziec czy dzadza rade natomiast do momentu bramki wydawali sie byc nieco lepsi
O tym, że Porto miało kilka sytuacji na początku drugiej połowy na bramkę, byli lepsi, ale Schalke skontrowało i strzelili oni bramkęo czym on gada ?
sami sobie sobie winni, karne trzeba wykorzystywać.O tym, że Porto miało kilka sytuacji na początku drugiej połowy na bramkę, byli lepsi, ale Schalke skontrowało i strzelili oni bramkę![]()
Red Star Belgrade - Napoli
Napoli over 1.5
@2.32
Można powiedzieć że kabaret ale nie chcę obrażać Górskiego bo to była "pip" kpina..
Liverpool - PSG
Neymar strzeli @2.5
Prędzej spodziewam się, że taki szczurek przemknie kiwką i coś strzeli niż matador. Może być różnie ale kurs niezły więc gram.
Mam nadzieje, że zaliczą na b365, bo póki co to myślą myślą, a kursik 5 by był ustrzelony.Neymar asysta