Android wiecej fragow niz bodyy @1.87
Shazam wiecej fragow niz kennys @1.98
Complexity wygra 1 polowe @2.15
Kursy z ruska. Col po tt, graja cache, jedna z niewielu map gdzie tt teoretycznie lepsze niz ct. Warte spróbowania. Obie drużyny w ostatnim czasie nie grały tej mapy zbyt wiele, szczególnie g2, dlatego bez szaleństwo ze stawka, Col w koncu gdzieś indziej niz inferno dlatego nie ma co ryzykować (choć duzo bardziej przekonali oni niz g2 które ledwo co 5v4 wygrali)
Legalny bukmacher, licencja ministerstwa finansow, wiec krzak raczej nie, a i oferta całkiem ciekawaCzesc gra ktos z was na TOTALBET? Dostalem maila ze rozdzaja freebety 25zl dla nowych tylko czy to jakis spoko bukmacher czy raczej jakis krzak co chce wyludzic dane ?
Najlepsze jest w tym bonusie to ze jak wygrasz z tego free beta np. 300 zl to masz normalnie na koncie a nie jak na innych bukach gdzie musisz obrocic bonus i daja przykladowo tylko 25zlWlasnie wszystko niby poprawne ale wolalem sie upewnic i poczekac na jakies opinie z waszej strony
Average damage / roundLqd and Over 26.5 zagrałem, bo w dziale przeczytałem
Co to za rubryka ADR w tym cs?
Wszyscy gracze musza być kierowca mi kat c+e? I mieć uprawnienia na przewóz materiałów niebezpiecznych, patrz broń?
:cwl: ????![]()
Zapewne tak, ale już są frajerami tracąc punkty w takich meczach.. Potem bardzo ciężko im będzie w kolejnych fazach turniejuMoim zdaniem USA w 99 % bierze to w tb .
Otóż to .Zapewne tak, ale już są frajerami tracąc punkty w takich meczach.. Potem bardzo ciężko im będzie w kolejnych fazach turnieju