>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma

M 465

michal91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma
Przy graniu pre, jak zostawało mi jedno zdarzenie na kuponie, to pojawiała się opcja. Przy live różne.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mrbrightside +5 Punkty (dzieki za info)
slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co orientuje to jak masz pre wszystko to dopiero po zakończeniu spotkania być może pojawi się cashout jeśli oczywiście wygrana nie przekracza 2280

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mrbrightside +5 Punkty (dzieki za info)
A 320

azael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam cashout to od Święta. Ze dwa razy w czasie meczu wyskoczy. Do tego taki że nie opłaca się wypłacać

Status
Zamknięty.