>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zadna ironia, ta banda ogorkow juz od dawna jest na mojej czarnej liscie i skorki od pasztetowej nie postawie na nich.
Rangers 1 ✅
Genk 2 ⛔
over 1.5 w meczach BATE ✅ , Standard Liege ✅ , Eintracht ✅ , Malmo ✅
AKO 8.5
powodzenia
tak jak mowilem na ogorki z Sevilli nie warto stawiac grosza a mi dzis kuponik utopil Genk,ktory laduje rowniez na czarnej liscie,kolejna juz z belgijskich druzyn STRASZNI HANDLARZE - wahalem sie miedzy golami w tym spotkaniu a wynikiem,zly wybor, powodzenia i pozdrawiam

taidio 536

taidio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chelsea handlarze bo nie zrobili handi, genk, bayern i real bo nie wygrali
a te typy co trafione to perfekcyjna analiza

ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Lazio under 1.5 - pierwszy gol podarowany, poza tym bezbarwna gra + czerwona kartka dla Lazio przed końcem pierwszej połowy. Goście gola nie strzelą - pytanie jest ile Frankfurt da radę jeszcze wpakować w drugiej połówce;)
tak jak przewidywałem ✅ na weekendzie Lazio gra z Fiorą - polecam X2 (darmowy hajs) - Lazio jak we mgle, nic nie grają

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea typowo po angielsku odpuszczony puchar pocieszenia plus mur ze strony wegierskiej, Bayern bez formy w starciu z silnym ofensywnie Ajaxem bez niespodzianki jak dla mnie, Real brak szczescia slupek poprzeczka kilka dobrych okazji i seta Modricia gorszy dzien, a Genk nie umiem wytlumaczyc wybacz inaczej jak shandlowany mecz przez prezia, Sarpsborg to nie oszukujmy sie poziom kupy przy ostatnich meczach belgow no ale czego oczekiwac od takich zespolow, czarna lista i bez emocji, pozdro

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
NHL na noc:
Colorado vs Minnesota typ: over 6,5 kurs: 2,65
NBA
Houston vs Indiana typ: Under 230 kurs: 1,92 (Unibet)

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cs
Heroic - Windigo (train) @2,5
Oglądam tą pierwsza mapę i nie mogę się przekonać do Heroic, z resztą chyba ją przegrają. Na drugiej mapie próbuję Bułgarów, bo kurs do tego zachęca.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cs
Heroic - Windigo (train) @2,5
Oglądam tą pierwsza mapę i nie mogę się przekonać do Heroic, z resztą chyba ją przegrają. Na drugiej mapie próbuję Bułgarów, bo kurs do tego zachęca.
Przegrali po dogrywkach (gdzie mieli 2 rundy meczowe), ale z taką ilością głupich rund z ostatnią włącznie nie zasłużyli na wygraną ????

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up ładnie ghost Ci odwalilo. Robić taki comeback, żeby w 3 ostatnich rundach podejmować głupie decyzję o sprawdzaniu pozycji przy przewadze, gdy pasywna gra cały czas wychodziła.

Status
Zamknięty.