>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież to jest jawne pajacowanie, nie zwracałbym uwagi ;)
Dla mnie bet niższy jak @2 to plewy i nigdy czegos takiego nie stawiam.Proste wyliczenia.Wklad musi się zwracać .Granie na plewy=bankructwo

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sędziowie nie pozwolili im tego meczu przegrać :p
Nie oglądałem całego meczu, ale w końcówce to cały czas co lecieli środkiem to jak autostrada, zero oporu i pressingu z strony gospodarzy. Co rajd to idealne pozycje do strzału, tylko że za każdym razem minimalnie nad bramką, ale... co ma wisieć nie utonie ????

freez. 127

freez.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie oglądałem całego meczu, ale w końcówce to cały czas co lecieli środkiem to jak autostrada, zero oporu i pressingu z strony gospodarzy. Co rajd to idealne pozycje do strzału, tylko że za każdym razem minimalnie nad bramką, ale... co ma wisieć nie utonie ????
Ja za to oglądałem, gospodarze strzelili prawidłowo bramke a liniowy chyba ślepy (raczej przekupiony) podniósł chorągiewke i sędzie główny zmienił decyzje. Stawiałem na Olimpiakos także ciesze się,że wygrali ????

freez. 127

freez.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fenerbahce - Besiktas over 4,5 kartek @ 1,80
Ja rozumiem,że te derby mają swoje prawa, dużo walki itp ale skąd taki typ,skoro nawet kartki nie było. Tylko opierasz się na spotkaniach poprzednich?

Status
Zamknięty.