>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Marciniak to jest jednak debil. Nie dosc, ze wyrzuca goscia ktoremu kartka czerwona sie na pewno nie nalezala to jeszcze doliczyl 5 min a konczy mecz po 8 min :cwl:
A czemu miałby niby po 5 konczyc? Z zegarkiem w ręku koleś z AEKu połozył się przy linii i udawał, że mu nogę urwało jak na zegarze było 90:20 a gra wznowiona została jak było 92:55 to już masz 2 i pół minuty, a jeszcze bramkarz dwa razy wznawiał grę ponad 30 sekund... Z tych 5 minut gry może było z 50 sekund.
Nawet taki janusz piłkarski jak ja wie, że doliczony czas gry to nie dokładnie ile minut ale minimum tyle.

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cecchinato do medicala wyglądał w porządku w tym secie. Punkty Włoch traci albo po Asie serwisowym albo po własnych błędach, a to w siatkę a to na aut. Szkoda, tera pewnie juz dogra mecz żeby pieniążki zgarnąć

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przewaga 2 setów, a było 2-0 ;)
Rozumiem, nie doczytałem.
Cecchinato jednak odpada w czterech, jestem ciekaw jak Tsitsipas jutro będzie sobie radził czuję szybkie zwycięstwo Ruska

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Swoją drogą dlaczego Włoch nie grał w kwalifikacjach ? On jest na hardzie tak slaby jak kolega wyzej napisal. Facet nie wygral nigdy meczu ATP w turnieju glownym na hardzie....a kurs na typa 1,45 przed meczem ???? ???? ???? ????

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
A czemu miałby niby po 5 konczyc? Z zegarkiem w ręku koleś z AEKu połozył się przy linii i udawał, że mu nogę urwało jak na zegarze było 90:20 a gra wznowiona została jak było 92:55 to już masz 2 i pół minuty, a jeszcze bramkarz dwa razy wznawiał grę ponad 30 sekund... Z tych 5 minut gry może było z 50 sekund.
Nawet taki janusz piłkarski jak ja wie, że doliczony czas gry to nie dokładnie ile minut ale minimum tyle.
Wiec januszu pilkarski informuje, ze wybijanie pilki to czesc gry i mozna przedluzyc meczo 1-1.5 min ale nie wydaje mi sie zeby 3 min byly adekwatne. Czerwona karteczka tez zasluzona wg Ciebie?

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Novo Horizonte U19 - SC 12 Horas U19 over 2,5 1.40
Juventude RS U19 - Oriente Canoas U19 over 2,5 1.50
Wexford Youths U19 - Waterford FC U19 over 2,5 1.40
Al-Ahly Cairo - Kampala City Council over 1,5 1.30
Fram/Ulfarnir U19 - Keflavik U19 over 2,5 1.40
AEK Athens - Videoton 1 1.60
AEK Athens - Videoton over 1,5 1.40
AEK Athens - Videoton over 2,5 2.20
Stevenage - Swansea City U21 over 2,5 1.50
Viktoria Koln - SG Wattenscheid 09 1 1.60
Viktoria Koln - SG Wattenscheid 09 over 2,5 1.60
Viktoria Koln - SG Wattenscheid 09 -1 1 1.90

Polska 4-0 ✅
Izrael 3-2 i grają ✅
Ruzemborok 1-0 ⛔
Polska 3,5 ✅
juventude ,waxword,⛔
al ahly ✅
frem ✅
ateny ⛔ jedynie 1,5 ✅
stawange ✅
koln wygrana ✅ over ⛔ handi zwrot

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Swoją drogą dlaczego Włoch nie grał w kwalifikacjach ? On jest na hardzie tak slaby jak kolega wyzej napisal. Facet nie wygral nigdy meczu ATP w turnieju glownym na hardzie....a kurs na typa 1,45 przed meczem ???? ???? ???? ????
Buki raczej brały pod uwagę warunki, wiek Beneto i to ze kończy karierę po USO jak umiejętności Cecchinato, jak widać na hardzie są znikome

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wiec januszu pilkarski informuje, ze wybijanie pilki to czesc gry i mozna przedluzyc meczo 1-1.5 min ale nie wydaje mi sie zeby 3 min byly adekwatne. Czerwona karteczka tez zasluzona wg Ciebie?
No skoro zawodnik AEKu z niby urwaną nogą leżał ponad 2 i pół minuty to znaczy, że doliczenie 3 zbrodnią nie było. Już pomijam panie moderatorze wyzywanie kogoś od debili co jest zakazane w regulaminie forum.
A kartka nie wiem, bo oglądałem tylko ostatnie 5 (a właściwie 13) minut.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam odpalić mecz MCdonalda z Haase, Mcdonald powoli słabnie i nie biega do każdej piłki, bardzo możliwe ze ma jakiś mały udar słoneczny

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Palmeiras U19 - Paulistano U19
Mecz bliźniaczo podobny do ich meczu z poprzedniego sezonu, gdzie w IV kwarcie zrobili 52 pkt. Tutaj też myślę, że będzie mocna końcówka, obie ekipy już prawie w bonusie więc...
Over 138.5 @ 3.85 ⛔
Szkoda, 14 pkt na ponad 3 minuty close game, ale się zablokowali i dupka.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Co mnie podkusiło zagrać na Mannarino WIN mecz. Murzyn po pogoni 3:0.

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Marciniak to jest jednak debil. Nie dosc, ze wyrzuca goscia ktoremu kartka czerwona sie na pewno nie nalezala to jeszcze doliczyl 5 min a konczy mecz po 8 min :cwl:
https://www.flashscore.pl/mecz/8GK6cWCR/#wideo
Zobacz filmik z czerwoną. Zawodnik faulujący dostał żółtko (nr 8), a czerwoną dostał inny ponoć za uderzenie zawodnika, ale widziałem w trakcie meczu tylko jedną powtórkę, z której nie było dokładnie widać.
8 minut to dobra decyzja, bo w czasie doliczonym parę razy piłkarze AEKu leżeli jakby im nogi pourywało.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
https://www.flashscore.pl/mecz/8GK6cWCR/#wideo
Zobacz filmik z czerwoną. Zawodnik faulujący dostał żółtko (nr 8), a czerwoną dostał inny ponoć za uderzenie zawodnika, ale widziałem w trakcie meczu tylko jedną powtórkę, z której nie było dokładnie widać.
8 minut to dobra decyzja, bo w czasie doliczonym parę razy piłkarze AEKu leżeli jakby im nogi pourywało.
a faktycznie zwracam honor tylko koncowke faulu widzialem i myslalem ze to za to czerwo tym bardziej ze od razu na stronach z wynikami inaczej bylo to rozpisane. dzieki za info ;)

Status
Zamknięty.