>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Rok czy dwa lata temu miałem podobną taśmę i wyłożyłem się na ostatnim meczu Wolfsburg - Gent w LM
Niestety nie moja tasiemka ???? , ja piłki praktycznie nie ruszam. Ale kupa siana do wygrania

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawi mnie zcy można limit dostać w stsie , bo w LV sports mi dali kiedyś to padłem ze śmiechu

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5.
Spotkanie
: Machida Zelvia - JEF Chiba
Typ: Btts w drugiej połowie/yes (2:0 HT)
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Podwójna
1/2
✅
:cash::cash::cash:
Co za mecz...
2:0 HT
Gol na 3:0 64min
A później...
3:1... 76min
3:2... 79min
3:3... 82min
WTF?

2/3

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
można można nawet w stsie dostac
Najgorsze jest to ,ze zamiast limitowac to powinni maila napisac z zapytaniem czy nie chcialbym pracowac u nich i to by mialo jakis sens , a tak maja debili w pracy i sa na kase iebani bezczelnie

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Najgorsze jest to ,ze zamiast limitowac to powinni maila napisac z zapytaniem czy nie chcialbym pracowac u nich i to by mialo jakis sens , a tak maja debili w pracy i sa na kase iebani bezczelnie
Wiecej jak 2 tysie bys u nich nie zarobil. To lepiej byc po drugiej stronie i ich ogrywac na grubsza kase.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladam
6.
Spotkanie: Machida Zelvia - JEF Chiba
Typ: over 6.5 gola (3:3 85min)
Kurs: 3.25

Edit.
Majnus
Ujki takie szopy robić a ja nie wiem
2/4

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecej jak 2 tysie bys u nich nie zarobil. To lepiej byc po drugiej stronie i ich ogrywac na grubsza kase.
Ja zlozylem CV do normalnej pracy w wakacje.pl w Gdansku , płaca nawet nie pytałem ale cos kolo 16zl brutto na reke , poszedlem , ładnie się ubrałem , że pol swiata zwiedzilem , to praca idealnie dla mnie . Szczegolnie ze mialem ludziom mowic gdzie jest fajnie i co warto zwiedziec .... Na rozmowie wypadlem idealnie wedlug mnie , do pracy brali wszystkich bez wyjatku , mimo tego ze 32 lata mam na karku mowie a przynajmniej zabije nude i czynsz mi za mieszkanie sie zaplaci ... Jako jedynego z 20 osob mnie nie przyjeto . Pojechalem wiec do babki co mnie rekrutowala i sie pytam , czy jest w pelni normalna i czym sie sugerowala przy takiej decyzji , a ona do mnie ,ze mlodsi ludzie latwiej przyjmuja rozkazy i widziala jakim autem podjechalem na rozmowe i nie podszedlbym do tej pracy na powaznie .... Witaj polsko

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7.
Spotkanie: Wurzburger Kickers - Cottbus
Typ: Cottbus over 1.5 gola (0:0 9min)
Kurs: 3.75

Edit.
⛔

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Ja zlozylem CV do normalnej pracy w wakacje.pl w Gdansku , płaca nawet nie pytałem ale cos kolo 16zl brutto na reke , poszedlem , ładnie się ubrałem , że pol swiata zwiedzilem , to praca idealnie dla mnie . Szczegolnie ze mialem ludziom mowic gdzie jest fajnie i co warto zwiedziec .... Na rozmowie wypadlem idealnie wedlug mnie , do pracy brali wszystkich bez wyjatku , mimo tego ze 32 lata mam na karku mowie a przynajmniej zabije nude i czynsz mi za mieszkanie sie zaplaci ... Jako jedynego z 20 osob mnie nie przyjeto . Pojechalem wiec do babki co mnie rekrutowala i sie pytam , czy jest w pelni normalna i czym sie sugerowala przy takiej decyzji , a ona do mnie ,ze mlodsi ludzie latwiej przyjmuja rozkazy i widziala jakim autem podjechalem na rozmowe i nie podszedlbym do tej pracy na powaznie .... Witaj polsko
chyba za dużo i tak nie straciłeś w takim razie. po jakimś czasie zacząłbyś się irytować, wkurzać na wałki pracodawcy jeśli znasz po części kp. Jak doskwiera Ci brak pracy uderzaj w inwestycje małe, otwieraj firmę,albo inwestuj w start upy

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
8.
Spotkanie: Liverpool - West Ham
Typ: Karny w meczu
Kurs: 3.50

9.
Spotkanie: Southampton - Burnley
Typ: Karny w meczu
Kurs: 4.50

10.
Spotkanie: Vitesse - Groningen
Typ: Vitesse over 2.5 gola
Kurs: 3.50
Podwójna.

Jak ktoś szuka niższego kursu to over 1.5 gola po 1.80 gospo wchodzi na luzie.
Powodzenia

Edit.
2x majnus
1xplus za podwójna.
Czasem za bardzo kombinuje...

Status
Zamknięty.